coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPopüler Analist Bitcoin'de Takip Ettiği Destek Seviyelerini Açıkladı!

Popüler Analist Bitcoin’de Takip Ettiği Destek Seviyelerini Açıkladı!

Popüler analist Bitcoin'de önemli destek seviyelerini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bitcoin ağında yaşanan bir sorun nedeniyle BTC para çekme işlemlerini geçici olarak durdurmuştu.

Binance bu problemi çözse de Bitcoin bu sıkıntıdan olumsuz yönde etkilendi ve 27.500 dolar seviyelerine kadar geriledi.

BTC’deki düşüşten etkilenen altcoinlerde de geri çekilmeler yaşandı.

BTC’deki düşüşü değerlendiren popüler analist Michael van de Poppe, Bitcoin’de takip edilmesi gereken destek seviyelerini açıkladı.

İlk önce 29.200 doların BTC için kırılması gereken bir seviye olduğuna dikkat çeken Poppe, beklenen kırılmanın olmadığını, Binance ile ilgili bazı FUD haberlerinin de bu kırılmanın olmasını engellediğini söyledi.

BTC‘deki takip edilmesi gereken önemli destek seviyelerinin 27,400 dolar ile 26,800 dolar olduğunu belirten Poppe paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Daha önce bahsedilen 29,200 dolar Bitcoin için kırılması gereken kilit seviyeydi.

Ona doğru bir sıçrama yaptık ama kırılma olmadı. Ek olarak, Binance ile ilgili bazı FUD haberleri de bu kırılmanın olması için yardımcı olmuyor.

29.600 dolardaki CME açığına yönelik potansiyel uzun pozisyonlar için 27.400 dolar veya 26.800 dolar seviyeleri BTC için takip edilmesi gereken önemli seviyelerdir.”

 

*Yatırım tavsiyesi değildir

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları