coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDev Kurumsal Yatırımcı, Bu Üç Meme Tokenin Tamamını Elinden Çıkardı!

Dev Kurumsal Yatırımcı, Bu Üç Meme Tokenin Tamamını Elinden Çıkardı!

Kripto para piyasasının tanınmış kurumsal yatırımcılarından biri, kısa bir süre sonra elindeki meme tokenleri sattı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Blockchain odaklı bir girişim stüdyosu ve fonu olan Master Ventures’ın, üç popüler meme tokenindeki tüm varlıklarını sattığı bildirildi: PEPE, WOJAK ve SPONGE.

Master Ventures, Üç Meme Tokendeki Tüm Varlıklarını Sattı

İlk işlem, token başına 0,000002185 dolar fiyatla 770.000 ABD doları karşılığında 352 milyar PEPE tokeninin satılmasını içeriyordu. Bu işlem Master Ventures için yaklaşık 470.000 dolar kârla sonuçlandı.

İkinci işlem, token başına 0,0004597 dolar fiyatla 194.000 USDT karşılığında 423 milyon WOJAK token satılmasını içeriyordu. Bu, fon için yaklaşık 34.000 dolar kârla sonuçlandı.

Üçüncü ve son işlem, token başına 0,001048 dolar fiyatla 15.663 USDT karşılığında 15 milyon SPONGE token satılmasını içeriyordu. Bu işlem Master Ventures için yaklaşık 10.000 dolar kârla sonuçlandı.

İlgili Haber  Bitcoin (BTC) ve Genel Piyasada Keskin Düşüş! Kaynak Bu İddia Olabilir Mi?

Üç işlemden elde edilen toplam kâr yaklaşık 514.000 dolar oldu.

Fonun meme tokenleri terk etme kararının arkasındaki neden belli değil. Bununla birlikte, bazı spekülasyonlar bunun kripto para birimlerini çevreleyen son piyasa volatilitesi ve düzenleyici belirsizlikten kaynaklanabileceğini düşünüyor.

Bununla birlikte özellikle PEPE tokenindeki fiyat düşüşleri Binance üzerindeki listelemesinin ardından geldi. Bu durum, özellikle bazı kurumsal yatırımcıların Binance listelemesinin ardından meme token yatırımlarından kar payı almasına yoruluyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları