coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSon Dakika: Kripto Para Borsası Coinbase, Yeni Bir Altcoini Listelemek Üzere Yol...

Son Dakika: Kripto Para Borsası Coinbase, Yeni Bir Altcoini Listelemek Üzere Yol Haritasına Ekledi!

Kripto para borsası Coinbase, yaptığı açıklamasında yeni bir altcoini roadmap olarak adlandırılan listeleme planına ekledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Coinbase, kısa bir süre önce kullanıcılara ön satışa sunulan Sui Network (SUI) altcoinini listelemek üzere yol haritasına eklediğini duyurdu.

Coinbase’in listeleme haberinin ardından SUI altcoin fiyatında ani bir yükseliş hareketi gözlendi.

Coinbase’in yol haritası, borsa platformundaki yeni varlık listeleme işlemlerinde şeffaflığı artırmaya yönelik bir girişimdi.

Şirket, bir varlığı listeleme kararı aldığında bunu bildirir ve resmi Twitter hesabı aracılığıyla yol haritasını günceller. Amaç, yasal, uyumluluk ve teknik güvenlik standartlarını karşılayan mümkün olan her varlığı listelemektir.

Sui (SUI) altcoini, dijital varlık mülkiyetini hızlı, özel, güvenli ve herkes için erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan bir Katman 1 blok zinciri ve akıllı sözleşme platformu olan Sui Network’ün yerel tokenidir.

SUI, 3 Mayıs 2023’te Binance Launchpool etkinliği ile piyasaya sürüldü ve o zamandan beri yüksek bir işlem hacmi gördü.

SUI’nin 3 Mayıs’taki lansmanında ayrıca dikkat çekici bir olay yaşanmıştı. TRON kurucusu Justin Sun, Binance üzerindeki SUI Launchpool’unda pay sahibi olmak için yüklü miktarda tokeni Binance’e göndermiş ancak daha sonra bunun bir hata olduğunu söyleyerek geri çekmişti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da, belirli balinalara değil tüm Binance kullanıcılarına token dağıtımı yapacaklarını belirterek Justin Sun’a tepki göstermişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları