coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Ordinals Büyümeye Devam Ediyor, 1 Haftada İnanılmaz Artış!

Bitcoin Ordinals Büyümeye Devam Ediyor, 1 Haftada İnanılmaz Artış!

En eski kripto para ağında NFT'lerin basılmasına olanak tanıyan Bitcoin Ordinals'e yoğun ilgi devam ediyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

BTC ağı üzerinde dijital sanat eserlerinin üretilmesine olanak sağlayan Bitcoin Ordinals inanılmaz bir büyüme performansı sergiliyor. Zincir üstü metriklere göre Ordinals yazıtlarının miktarı sadece 7 gün içerisinde 2,5 milyondan 4,8 milyona yükselerek ikiye katlandı.

Projenin ilk aylarında sadece görsel NFT’lere odaklanan kriptoseverler yakın tarihte Ordinals sayesinde yazı, video ve ses türü içerikleri de tokenleştirebileceğini farketti.

Glassnode kurucularından Rafael Schultze-Kraft, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda metin tabanlı Ordinals yazıt sayısının 2.8 milyonu aşarak diğer çeşitlere üstünlük sağladığını ortaya koydu.

Kraft’ın paylaşımına göre fotoğraf türünde 650 bin yazıt oluşturulurken video sayısı 1.800, ses sayısı ise 347 ile sınırlı kaldı.

Bitcoin Ağında Yeni Tokenler!

Bitcoin Ordinals, sadece eşşsiz tokenlerin üretimi ile sınırlı kalmayıp ağda yeni kripto para birimlerinin oluşmasında da rekabeti genişletti. BRC-20 ağındaki kripto paraları takip eden sitenin verilerine göre ağda 14.200 farklı coin bulunuyor.

brc-20.io verilerine göre ORDI token 400 milyon dolar piyasa değeriyle zirvede bulunurken ikinci sırayı NALS, üçüncü sırayı ise son günlerin popüler mem coini PEPE aldı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları