coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinCZ'den Ethereum Paylaşımı! ETH İçin Yükseliş Yakın Mı?

CZ’den Ethereum Paylaşımı! ETH İçin Yükseliş Yakın Mı?

Binance CEO'su CZ'nin Ethereum paylaşımı ralli sinyali mi?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para sektöründe çıkan FUD haberlerine karşı 4 yapmasıyla bilinen Binance CEO’su CZ’den Ethereum paylaşımı geldi.

Nansen’in Beacon zincirindeki kilitli ETH sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldiğini belirttiği paylaşımı alıntılayan CZ, yatırımcılar ve ETH fiyatı için iyi bir yorum yaptı.

Kripto para analitik platformu Nansen tarafından paylaşılan verilere göre, 9 Mayıs itibariyle kilitli olan Ethereum token miktarı 19 milyon ETH’yi aşarak ATH’ye ulaştı.

Kilitli ETH sayısının rekor kırmasının potansiyel olarak Ethereum fiyatını destekleyebileceğini ima eden CZ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kilitli ETH’lerin fiyatı ATH yaptı. Sonrasını biliyor musun?”

CZ, ETH fiyat beklentisi ile ilgili net bir şey söylemese de CZ’nin bu paylaşımı Ethereum fiyatında olası bir işaret ettiği şeklinde yorumlandı.

Zira Ethereum fiyatı ile kilitli ETH sayısı arasında olumlu bir bağlantı var. ETH fiyatı kilitli ETH sayısı arttıkça artıyor. Çünkü kilitli Ethereum sayısı arttıkça dolaşımda bulunan ETH sayısı azalıyor bu da fiyata olumlu yansıyor.

2023 yılının başından bu yana yaşadığı yükselişi 16 Nisan’da 2,140 dolara kadar devam ettiren Ethereum sonrasında yaşadığı düşüşlerle yazım esnasında 1,814 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları