coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerKripto Cüzdanı MetaMask, Kullanıcılara Sunacağı Yeni Özelliği Duyurdu!

Kripto Cüzdanı MetaMask, Kullanıcılara Sunacağı Yeni Özelliği Duyurdu!

Popüler kripto para cüzdanı MetaMask, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında kullanıcılar ile yeni özelliği paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kullanıcıların çeşitli merkeziyetsiz uygulamalarla (DApps) etkileşime girmesine olanak tanıyan popüler bir kripto para cüzdanı olan MetaMask, likit stake sağlayıcılarından biri olan Lido’dan doğrudan ETH çekilmesini sağlayan yeni bir özelliği duyurdu.

Likit stake etme, kullanıcıların ETH’lerini stake etmelerine ve Lido’dan stETH veya Rocket Pool’dan rETH gibi stake edilmiş ETH’lerinin tokenize edilmiş bir karşılığını almalarına olanak tanıyan bir süreçtir. Bu tokenler daha sonra ek getiri elde etmek için borç verme platformları veya merkezi olmayan borsalar gibi diğer DApp’lerde kullanılabilir.

Daha önce, ETH’lerini Lido ile stake eden MetaMask kullanıcıları, bunları Lido’dan çekmek için StakeWise veya Chorus One gibi üçüncü taraf bir hizmet kullanmak zorundaydı. Bu da ETH’lerini geri almak isteyen kullanıcılar için ekstra bir adım ve maliyet anlamına geliyordu.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Coinbase, Gizemli Bir Geri Sayım Başlattı: 3 Gün Sonra Bu Altcoini Mi Listeleyecek?

Son güncelleme ile MetaMask kullanıcıları artık ETH’lerini doğrudan MetaMask uygulaması içindeki Lido’dan çekebilecek. Bu, stake edilmiş ETH’lerine erişmek isteyen kullanıcılar için süreci daha basit ve daha kullanışlı hale getiriyor.

MetaMask ayrıca son güncelleme ile birlikte başka bir likit stake sağlayıcısı olan Rocket Pool’dan doğrudan ETH çekimlerini de desteklediğini duyurdu.

MetaMask, aylık 10 milyondan fazla aktif kullanıcısıyla sektörde en yaygın kullanılan kripto para cüzdanlarından biri konumunda. Cüzdan Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain ve Arbitrum gibi çeşitli blok zincirlerini destekliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları