coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinYaklaşan Halving Öncesi Bu Altcoinin Vadeli İşlemlerinde Açık Pozisyon Sayısı Tırmanışa Geçti!

Yaklaşan Halving Öncesi Bu Altcoinin Vadeli İşlemlerinde Açık Pozisyon Sayısı Tırmanışa Geçti!

Bu altcoinin yakın zamanda geçirmesi beklenen halving etkinliği öncesinde vadeli işlemler pozisyon sayısında hareketlenme var.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Litecoin (LTC) vadeli işlemlerine yönelik küresel açık pozisyon, yılın başından bu yana %22’lik bir artışla 420 milyon doların üzerine çıktı.

Açık pozisyon, belirli bir tarihte kapatılmamış veya işleme konulmamış vadeli işlem sözleşmelerinin toplam sayısıdır. Yatırımcıların vadeli işlemler piyasasında sahip olduğu para veya pozisyon miktarını temsil eder.

Bu, CoinGlass verilerine göre 2022 başından bu yana LTC vadeli işlemlerine yönelik en yüksek pozisyon seviyesi.

İlgili Haber  Elon Musk'ın Desteklediği ABD Başkan Adayı Belli Oldu! Adayın Bitcoin Görüşleri Ne, BTC Nasıl Etkilenir?

LTC’ye artan bu ilginin arkasındaki en önemli etkenlerden biri de coinin yakın bir zamanda gerçekleştireceği halving (yarılanma) etkinliği. Ağustos 5’te gerçekleşmesi beklenen yarılanma olayı, ağda oluşturulan yeni coin sayısını yarı yarıya azaltarak Litecoin’i daha nadir ve potansiyel olarak daha değerli hale getirecek.

CoinGecko verilerine göre Litecoin de bu ay iyi bir performans göstererek 86 dolardan 92 dolara yaklaşık %7 değer kazandı. Ayrıca, BitInfoCharts verilerine göre, blok zinciri üzerindeki işlemleri güvence altına alan ve doğrulayan bilgi işlem gücünü ölçen hash oranı, son bir yılda %45 artarak 730 TH/s’ye ulaştı.

Litecoin, 2011 yılında eski bir Google mühendisi olan Charlie Lee tarafından oluşturulan bir kripto para birimidir. Bitcoin protokolüne dayalıdır, ancak teknik özelliklerinde bazı farklılıklar vardır.

Litecoin, Bitcoin’in 21 milyonuna kıyasla maksimum 84 milyon coin arzına sahiptir. Litecoin ayrıca Bitcoin’in 10 dakikasına kıyasla 2.5 dakikalık daha hızlı bir blok oluşturma süresine sahip.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları