coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBu Kadar da FUD Olmaz: CZ, FBI ile Çatışarak Öldüğü İddiasına Yanıt...

Bu Kadar da FUD Olmaz: CZ, FBI ile Çatışarak Öldüğü İddiasına Yanıt Verdi!

Kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, FBI ile çatışarak hayatını kaybettiği yönündeki gülünç iddialara yanıt verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, Asya kaynaklı haber sitelerinde çıkan FUD haberlerine yanıt verdi.

Söz konusu haberlerde CZ’nin FBI ile çatışarak öldürüldüğü yönünde gülünç iddialar bulunuyordu. CZ yaptığı açıklamasında öldüğüne dair ikinci kez bu tür bir haber yapıldığını ve ilk haberde yanında yüklü miktarda BNB yakalandığına dair gerçek dışı iddiayı hatırlattı.

Binance CEO’su, Hakkındaki Gülünç İddiayı Reddetti

CZ, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Çok sayıda FUD devam ediyor. Bunlardan biri de Asya’da yaygın bir şekilde dolaşan “bir Amerikan güvenlik ajansıyla kavga ettim ve bir AK47 çıkardım. Bunun üzerine polis önce ateş açtı ve ben de harcandım…” iddiası.

Bu, Asya haberlerinde hayali olarak 2. kez harcanışım. Sonuncusu BNB dolu bir bodrum katını da içeriyordu. Ha bir de 27 kez vurulmuşum… Kim böyle saçmalıklar uydurur ki?”

İlgili Haber  Coinbase CEO'sundan Yeni Açıklamalar: Binance Hakkında Konuştu!

Daha önce yine Asya kaynaklı ve özellikle Çin’den gelen FUD haberlerinde CZ’nin Amerikan güçleri tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları