coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin Düşerken Balinalar Biriktirmeye Devam Ediyor: Anlamı Ne? Santiment Değerlendirdi!

Bitcoin Düşerken Balinalar Biriktirmeye Devam Ediyor: Anlamı Ne? Santiment Değerlendirdi!

SEC'in etkisiyle Bitcoin ve kripto para fiyatları düşerken buna rağmen balinalar ise coin biriktirmeye devam ediyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bir kripto para analiz platformu olan Santiment tarafından yakın zamanda yapılan bir analize göre, Bitcoin balinaları BTC biriktirmeye devam ederken, altcoinlerde yaşanan kriz ile birlikte fiyatı düşüyor.

Şirket, bulgularını Twitter’da paylaşarak balinalar tarafından biriktirilen BTC miktarının artışı ile düşen fiyat arasında “boğa eğilimli bir ayrışma” olduğunu belirtti.

Santiment, Bitcoin balinalarını 100 ila 10.000 BTC tutan adresler olarak tanımlıyor. Şirket, bu balinaların varlıklarını günde yaklaşık 1.000 BTC artırdığını söyledi. Analistlere göre balinaların fiyat düşerken bu şekilde BTC biriktirmeleri, güçlü bir geri sıçrama yaşanabileceği anlamına gelebilir.

İlgili Haber  Menkul Kıymet İlan Edilen Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) Geliştiricilerinden Resmi Açıklama Geldi!

Bitcoin fiyatı, SEC’in dünyanın en büyük kripto para borsaları olan Binance ve Coinbase’e kayıtsız menkul kıymet sattıkları gerekçesiyle dava açmasının ardından ani bir şekilde düşmüştü. Özellikle menkul kıymet olarak ilan edilen altcoinleri etkileyen bu düşüş ile birlikte BTC fiyatı da 26.000 doların altına inmişti.

Bununla birlikte daha sonra 50’den fazla altcoini delist edeceğini açıklayan Binance US, bu kararından daha sonra vazgeçmiş ve USDT çiftlerini delist etmeyeceğini bildirmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları