coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumStablecoin İhracatçısı Tether'dan Kritik Hamle! 1 Milyar USDT Basımı Yaptılar!

Stablecoin İhracatçısı Tether’dan Kritik Hamle! 1 Milyar USDT Basımı Yaptılar!

En büyük stabilcoin ihraççısı olan Tether, Ethereum (ETH) blok zincirinde 1 milyar USDT token bastığını duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’nin kripto paralar üzerindeki baskısını arttırdığı bu günlerde en büyük stablecoin ihraççısı olan Tether, envanter yenileme kapsamında Ethereum blok zincirinde 1 milyar USDT token bastı.

Stablecoin İhraççısı Tether, Zincir Takaslarını Desteklemek İçin Ethereum’da 1 Milyar USDT Bastı

Bazıları yeni USDT basımını artan kripto talebi için bir katalizör olarak algılarken, Tether CTO’su Paolo Ardoino yeni USDT tokenlerinin zincir takas işlevlerini desteklemek için basıldığını söyledi.

Ardoino, “Tether, USDT’lerinin likiditesini farklı zincirler arasında yeniden dengelemelerine yardımcı olmak için periyodik olarak farklı üçüncü taraflarla (borsalar, hedge fonları vb.) birlikte çalışıyor” dedi.

“Örneğin, borsalar Tether USDT’yi birden fazla zincirde desteklediğinden, Tether USDT tokenlerinin çoğunu bir zincirde bulundurabilirler, ancak başka bir zincir için para çekme işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekebilir.

İlgili Haber  Bloomberg Analisti Mike McGlone'dan Ethereum'un Gidişatı Hakkında Yorum!

Dolayısıyla, bu tür üçüncü taraflar bir zincir takası ile devam etmek isterler.”

Zincir takası, tokenlerin bir blok zinciri ağından diğerine aktarılması sürecini ifade eder. Bu süreç, kullanıcıların varlıkları birden fazla zincir arasında köprülemesine olanak tanır.

Bu, Tether’in iki aydan kısa bir süre içinde gerçekleştirdiği ikinci milyar dolarlık USDT basımı. Stabilcoin ihraççısı Nisan ayında Ethereum üzerinde bir milyar USDT token basmıştı.

Basılan USDT tokenleri Tether’ın hazinesinde yer alır ve yetkilendirilmiş ancak ihraç edilmemiştir ve bu nedenle toplam piyasa değerinin bir parçası değildir.

Tether, tüm blok zincirlerinde en büyük stablecoin ihraççısı olmaya devam ediyor. USDT’nin mevcut toplam arzı 83 milyar Tokenın üzerindedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları