coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple'dan (XRP) Basın Açıklaması: Yeni Büyük İşbirliğini Duyurdu!

Ripple’dan (XRP) Basın Açıklaması: Yeni Büyük İşbirliğini Duyurdu!

Ripple (XRP) sözcüleri yayınladıkları basın açıklamasında şirketin yeni kurduğu büyük işbirliğini açıkladılar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yayınlanan basın bildirisine göre öğrenci sayısına göre Kanada’nın en büyük üniversitesi olan University of Toronto, Ripple ile bir ortaklık kurdu ve bağımsız bir şekilde XRP doğrulayıcısı işletecek.

Kanada’nın En Büyük Üniversitesi, Bağımsız Bir Ripple (XRP) Doğrulayıcısı İşletecek

Basın açıklamasındaki ayrıntılara göre, işbirliği Kanada’da Ripple tarafından yürütülen Üniversite Blockchain Araştırma Girişimi’nin (UBRI) bir parçası. Ayrıca, şirket son beş yılda birçok üniversite ve koleje 2 milyon doların üzerinde yatırım yaptı.

Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Bu yeni UBRI ortaklığı, Kanada’daki önemli blok zinciri ve kripto teknolojisi araştırmalarını halihazırda destekleyen bir programın büyümesine yardımcı olurken, öğrencilere kriptoya özgü bir kariyer için teknik beceriler edinme fırsatları sunuyor.”

Ripple’dan yapılan açıklamada, University of Toronto’nun mevcut Kanadalı UBRI ortakları University of Waterloo ve Toronto Metropolitan University’ye katıldığı belirtildi.

İlgili Haber  Dev Balina Popüler Meme Tokeni Stake'ten Çıkardı, Satış Yapmaya Başladı!

Üniversite Blok Zinciri Araştırma Girişimi (UBRI), Ripple tarafından 2018 yılında başlatılan bir girişim. Amacı, blok zinciri teknolojisi, dijital ödemeler ve kripto para birimlerinde araştırma yapmak, müfredat geliştirmek ve yeniliği teşvik etmek için dünya çapındaki akademik kurumları desteklemek ve onlarla işbirliği yapmak olarak biliniyor.

Ripple Stratejik Girişimler Kıdemli Başkan Yardımcısı Eric van Miltenburg konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Daha fazla kripto projesi ve şirketi ABD dışında kurulmaya yöneldikçe, sürekli eğitim fırsatları yaratmak ve yaygın bir benimseme elde etmek için bir yetenek hattı oluşturmak, sektörümüzün uzun vadeli başarısı için kritik önem taşıyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları