coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerEski SEC Başkanından Binance Açıklaması: 'Adalet Bakanlığı Gizli Dosya Hazırlamış Olabilir!'

Eski SEC Başkanından Binance Açıklaması: ‘Adalet Bakanlığı Gizli Dosya Hazırlamış Olabilir!’

John Reed Stark, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'nın Binance ile ilgili bir ceza iddianamesi hazırlamış olabileceğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Eski SEC başkanı, Binance ceza iddianamesinin zaten gizli olarak dosyalanmış olabileceğini söyledi.

Eski SEC Başkanına Göre ABD Adalet Bakanlığı Binance İçin Gizli Dosya Hazırlamış Olabilir

John Reed Stark, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’nın Binance ile ilgili bir ceza iddianamesi hazırlayacağını ya da hazırlamış olduğunu savunuyor.

“19 yıllık Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu kıdemli üyesi ve eski SEC İnternet Uygulama Ofisi şefi ABD Adalet Bakanlığı’nın Binance ile ilgili bir suç iddianamesi hazırlayacağına ya da hazırlamış olduğuna dair çok sayıda gösterge var,” diye tweet attı.

Reed, “Bana göre, CFTC ve SEC şikayetleri daha çok dolandırıcılık, aldatma, adaleti engelleme ve kara para aklama iddialarıyla dolu suç iddianameleri gibi okunuyor” diye ekledi.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance Büyük Savaşa Mı Hazırlanıyor: Yeni Hamle Geldi!

Bu arada 76 sayfalık bir Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu şikayeti, borsadaki bazı tarafların borsayı suç faaliyetleri için kullandıklarının farkında olduğunu iddia ediyor

Reed, “Ne CFTC ne de SEC davası yoğun bir şekilde kara para aklamaya odaklanmıyor” dedi. Ona göre, “bu, Binance ile ilgili olarak ABD Adalet Bakanlığı’nın cezai kovuşturması için belirlenmiş ve ayrılmış olan kovuşturma alanıdır.”

Reed sözlerini şöyle sonlandırdı: “Benim görüşüme göre ABD Adalet Bakanlığı SEC, CFTC ve çok sayıda muhbir/ihbarcı ile birlikte çalışıyor ve bir sonraki adım Binance ile ilgili cezai suçlamaların dosyalanması ya da açığa çıkarılması olacak.”

Binance.US ABD’deki düzenleyicilere karşı yasal savunmaya hazırlanırken, hukuk ekibine Milbank LLP’den dört avukat ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları