coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSon Dakika: Ripple İçin Büyük Gelişme, Hinman Belgeleri Sızdırıldı! XRP Fiyatında Ani...

Son Dakika: Ripple İçin Büyük Gelişme, Hinman Belgeleri Sızdırıldı! XRP Fiyatında Ani Yükseliş Yaşanıyor!

Ripple ile SEC arasındaki dava için büyük önem arz eden Hinman belgelerinde geçen detayların ardından XRP fiyatı yükseliş gösterdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ripple ile SEC arasındaki dava için büyük önem taşıyan ve bugün yayınlanması beklenen sansürsüz Hinman belgelerinden ilk bilgiler gelmeye başladı.

Belgede yer alan ifadelerde eski SEC yetkilisi William Hinman’ın Ethereum’un mevcut haliyle bir menkul kıymet olmadığı için regüle edilmesine gerek olmadığını söylediği gözleniyor:

“Ekte, Ethereum’u şu anda sunulduğu şekliyle bir menkul kıymet olarak düzenlemeye ihtiyaç duymadığımızı öne süren konuşmamın taslağını bulabilirsiniz. Bu konuşma parantez içinde ve eğer hepimiz aynı fikirde olursak kullanılacak.

Ayrıca Ethereum Vakfı’nın nasıl işlediğini anladığımızı teyit etmek için bu hafta içinde Buterin ile bir görüşme yapacağız.”

İlgili Haber  Dikkat: Bitcoin ve Altcoinler İçin Çok Kritik 36 Saate Girildi! İşte Olacaklar

Gelişmenin ardından XRP fiyatında çok ani bir yükseliş meydana geldi.

XRP fiyatında yaşanan yükselişi gösteren grafik.

Hinman’ın konuşma taslağına cevaben Ticaret ve Piyasalar Departmanından gelen yorumlar:

“…bu konuşma genel kamuoyunun/piyasa katılımcılarının istediği şeydi, bu nedenle konuşmayı ve ilettiği mesajı çok destekliyoruz.”

Ripple’ın SEC’in özet yargılama talebine karşı hazırladığı özet belgenin redakte edilmemiş kısımları, üst düzey SEC yetkililerinin Hinman’ın konuşmasının “ne kadar az ayrıntı içerirse o kadar iyi” olduğunu öne sürdüğünü gösteriyor.

Bitcoinsistemi.com olarak Hinman belgelerinin içeriğini derinlemesine incelediğimizde, Hinman’ın bir kripto para ağının yeterince merkeziyetsizleşmesinin ardından bu kripto paranın daha önce bir menkul kıymetken artık bir menkul kıymet olmaktan çıkabileceğini savunduğunu görüyoruz.

Hinman, menkul kıymet olmayan kripto paralar olarak ilk başta Bitcoin’i gösteriyor. Ardından ise Ethereum ve Ethereum Vakfı’nın mevcut işleyişiyle ETH’nin de menkul kıymet yasalarının hedeflerine uygun görünmediğini belirtiyor.

SEC belgelere ilişkin yaptığı yorumda, Bitcoin konusunda çok güçlü bir görüş almanın SEC’in menkul kıymet olan diğer kripto para birimlerine yönelik çabalarını baltalayabileceğini belirtti. Ayrıca, ETH’nin bir menkul kıymet olmadığını söyleyen bölümdeki düşünceyle ilgili endişelerini de dile getirdi. Hinman’ın, ETH’nin bir menkul kıymet olmadığına dair genel bir açıklama yapmak isterse, bunun daha fazla iç tartışmaya ihtiyaç duyacağını söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları