coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaSon Dakika: Binance'e İyi Haber Geldi! SEC'in Binance.US'in Varlıklarını Dondurma Talebi Reddedildi!

Son Dakika: Binance’e İyi Haber Geldi! SEC’in Binance.US’in Varlıklarını Dondurma Talebi Reddedildi!

SEC'in mahkemeden talep ettiği Binance.US'in varlıklarını dondurma talebi ABD'li yargıç tarafından reddedildi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son dakika gelişmesine göre, SEC tarafından sunulan Binance.US’in varlıklarının dondurulması talebi hakkında yargıç, iki tarafın varlıkların dondurulmasını önlemek için birlikte çalışmasını istedi.

Yargıç, mal varlıklarının dondurulması talebiyle ilgili olarak herhangi bir karara varmadı, ancak tarafların kendi başlarına bir anlaşmaya varmalarını tercih ettiğini söyledi. Perşembe öğleden sonraya kadar müzakerelerle ilgili bir durum raporu istedi.

Yargıç, Binance ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) borsanın ABD varlıklarını teminata almak için bir anlaşmaya varmaya çalışmalarını, ancak Binance’in her zamanki gibi faaliyet göstermeye devam etmesine izin vermelerini emretti.

Binance.US, varlıklarının dondurulması durumunda faaliyetlerine devam edemeyeceğini yargıca iletmişti.

Binance, işletme giderlerinin bir listesini sunmak zorunda kalacak.

Geçtiğimiz hafta, SEC, Binance ve ABD’deki yan kuruluşunu müşterilerin mevduatlarını yanlış kullanmak ve düzenleyicilere yalan söylemekle suçlamıştı.

Yargıç ayrıca SEC’in kripto dünyasını düzenlemek için yaptırım yetkilerini kullanması konusundaki şüphelerini dile getirerek bunu “verimsiz ve hantal” olarak nitelendirdi.

Binance’in Amerikan kolu Binance.US’in avukatları Pazartesi günü mahkemeye yaptıkları başvurularda SEC’in önerdiği varlık dondurma kararının şirketin satıcılara, çalışanlara ve tedarikçilere ödeme yapamayacağı anlamına geleceğini ve faaliyetlerinin “hızla durmasına” neden olacağını savunmuştu.

Binance.US’in bir avukatı duruşmada “Davanın sekizinci gününde ölüm cezasını kabul etmek istemiyoruz” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları