coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaSEC, Coinbase'in Baskısına Daha Fazla Dayanamadı! Kripto Düzenlemeleri İçin Tarih Verdi!

SEC, Coinbase’in Baskısına Daha Fazla Dayanamadı! Kripto Düzenlemeleri İçin Tarih Verdi!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Coinbase ile devam eden anlaşmazlığa ilişkin talebe resmi olarak yanıt verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Üçüncü Daire’nin Coinbase ile devam eden anlaşmazlığa ilişkin talebine resmi olarak yanıt verdi.

SEC Nihayet Coinbase’e Cevap Verdi

SEC’in uzun yanıtı, mahkemenin açık emirlerine rağmen, kripto para birimi düzenlemesi konusundaki tutumunu netleştirmek veya kural koyma için kesin bir zaman çizelgesi taahhüt etmek konusunda devam eden isteksizliğini ortaya koyuyor.

SEC, Coinbase’in acil eylem talebini reddederek bunu olağanüstü bir talep olarak nitelendiriyor.

Komisyon, Coinbase’in sadece aylar önce sunduğu ve yakın zamanda eklemeler yaptığı kural koyma dilekçesinin geniş kapsamı nedeniyle, henüz uygun bir hareket tarzı belirlemediğini savunuyor.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinin Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Duyurdu!

En önemlisi, SEC, başkanının yeni kurallar çıkarma niyetinin olmadığını gösteren açık ifadelerini görmezden geliyor.

Bunun yerine, bu ifadelerin kendi başlarına bir karar teşkil ettiğini reddederken, bu ifadeleri bir kararın kanıtı olarak birleştiriyor.

Beklenmedik bir gelişme olarak, SEC daha sonraki eylemler için tahmini bir zaman çizelgesi verdi. Komisyon avukatı, önümüzdeki 120 gün içinde Coinbase’in kural koyma dilekçesine ilişkin bir tavsiyede bulunabileceklerini tahmin ettiklerini belirtiyor.

Mahkemeye 11 Ekim 2023 tarihine kadar bir durum raporu sunmayı teklif ediyorlar.

Coinbase’in dilekçesi, düzenleyiciler, kripto para şirketleri ve yatırımcılar arasında bir çekişme noktası olan kripto para birimi düzenlemesi konusunda kesin bir duruş sergilemesi için SEC üzerinde baskı oluşturmuş oldu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları