coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaİflas Eden Borsa İçin Mahkeme Kararı: 'Para Çekme İşlemlerine İzin Verilecek!'

İflas Eden Borsa İçin Mahkeme Kararı: ‘Para Çekme İşlemlerine İzin Verilecek!’

İflas eden kripto para borası Delaware iflas mahkemesinin kararının ardından Perşembe günü müşteri para çekme işlemlerine izin verecek.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto borsası Bittrex’in ABD kolu, Delaware iflas mahkemesinin kararının ardından Perşembe günü müşteri para çekme işlemlerine açılacak.

İflas Eden Kripto Borsası Bittrex ABD, Perşembe Gününden İtibaren Para Çekme İşlemlerine İzin Verecek

Bu hamle, Delaware’deki bir mahkemenin Salı günü aldığı kararın ardından geldi.

Borsa Mayıs ayında iflas başvurusunda bulunmuştu ve müşterilerin bir kez daha varlıklara erişmesine izin vermek için yaptığı yasal teklif, yaptırım ihlalleri için hala milyonlarca borçlu olduğunu söyleyen ABD hükümetinin muhalefetiyle karşılaştı.

Salı günkü kararında Yargıç Brendan Shannon, Bittrex ABD ve iştiraklerine tartışmasız, şarta bağlı olmayan ve tasfiye edilmiş alacaklara sahip müşterilerinin, Borçluların ticaret platformundan kripto para varlıklarını ve fiat para birimini bu alacaklar ölçüsünde çekmelerine izin verme yetkisi verdi.

Karar, bu varlıkların yasal olarak kime ait olduğunu ya da müşteri taleplerinin hükümetin taleplerine tercih edilip edilmeyeceğini belirlemiyor.

İlgili Haber  Son Dakika: Binance'e İyi Haber Geldi! SEC'in Binance.US'in Varlıklarını Dondurma Talebi Reddedildi!

Bittrex’i temsil eden hukuk firması Quinn Emmanuel’in ortaklarından Patty Tomasco, bir e-postada platformun 15 Haziran Perşembe günü para çekme işlemleri için hazır ve çalışır durumda olacağını söyledi.

Borsa, Mart ayında ABD operasyonlarını bir sonraki ay kapatmayı planladığını söyledikten sonra milyonlarca dolarlık para çekme işlemi yaşadı. Birim 8 Mayıs’ta iflas başvurusunda bulundu.

Şirket 10 Mayıs itibariyle ABD kolunda 300 milyon dolar müşteri nakdi ve kripto tuttuğunu söyledi. İflas işlemleri normalde işlemlerin dondurulmasını içerirken, şirket müşterilerin uzun süren davalar olmadan paralarına erişebilmelerini istediğini savundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları