coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBu Ülkenin Kripto Para Topluluğu, Bankaların Kripto Ödemelerine Kısıtlama Yapmasına Karşı Çıktı!

Bu Ülkenin Kripto Para Topluluğu, Bankaların Kripto Ödemelerine Kısıtlama Yapmasına Karşı Çıktı!

Bu ülkenin Blockchain endüstrisi, yerel bankaların kripto ödemelerine yönelik son kısıtlamalarına karşı tavır alıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Avustralya’daki Blockchain endüstrisi paydaşları, yerel bankaların kripto para ödemelerine yönelik son kısıtlamalarına karşı tavır alıyor.

Avustralya’nın Kripto Para Endüstrisi, Son Bankacılık Kısıtlamalarını Kınadı

Endüstri kuruluşu Blockchain Australia, bugün yaptığı bir duyuruda kısıtlamalara dikkat çekti ve sorunu gerçek verileri kullanarak doğrudan ele almak istediğini söyledi.

Son zamanlarda Avustralya, bankacılık ortaklarının kripto para borsalarına yapılan ödemeleri engellediği bir dizi örnek gördü.

Geçtiğimiz hafta Commonwealth Bank (CBA) dolandırıcılık ve müşterilerin kaybettiği para miktarını gerekçe göstererek kısmi kısıtlamalar uyguladı.

Bu ayın başlarında ise Binance Australia, üçüncü taraf bir ödeme hizmeti sağlayıcısı tarafından “alınan bir karar nedeniyle” banka havalesi yoluyla Avustralya doları (AUD) yatırma ve çekme işlemlerini durdurmuştu.

Blockchain Australia direktörü Jackson Zeng, “Bankacılık kurumlarının milyonlarca müşterisinin kripto para borsalarına ödeme yapmasını kısıtlamaya yönelik son kararı, Avustralya’daki ekonomik özgürlüğün derin bir şekilde kısıtlanması anlamına geliyor” dedi.

“Her birey, mali kaynaklarını nasıl ve nerede kullanacağına karar verme hakkına sahiptir. Bankaların temel rolü bu kararları kolaylaştırmaktır, onlara kısıtlamalar getirmek değil.”

İlgili Haber  SEC, Coinbase'in Baskısına Daha Fazla Dayanamadı! Kripto Düzenlemeleri İçin Tarih Verdi!

Sektör kuruluşu, Avustralya’daki Blockchain Haftası sırasında 27 Haziran’da, potansiyel olarak Hazine Yardımcısı ve Finansal Hizmetler Bakanı Stephen Jones ve Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu da dahil olmak üzere politika yapıcılarla konuyu tartışmak üzere bir yuvarlak masa tartışmasına ev sahipliği yapmaya karar verdi.

Duyuruda, “Blockchain Avustralya, genel kısıtlamaların çok maliyetli yan etkileri olduğunu, yalnızca tüketicinin kendi parasını kullanmasını sınırlamakla kalmayıp, aynı zamanda dolandırıcılık veya sahtekarlık riski taşıyanların davranışlarını tespit edilmesi daha zor olabilecek başka bir dolandırıcılık veya sahtekarlık türüne kaydırdığını düşünüyor” denildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları