coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinDünyanın En Büyük Varlık Şirketi Bitcoin ETF'ine Hazırlanıyor!

Dünyanın En Büyük Varlık Şirketi Bitcoin ETF’ine Hazırlanıyor!

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Bitcoin ETF'i için başvuruda bulunmaya hazırlanıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Coindesk’in haberine göre dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Bitcoin ETF‘i için başvuruda bulunmaya hazırlanıyor.

Coindesk’e konuşan kaynaklar, BlackRock’un Bitcoin ETF başvurusu bulunmak üzere olduğunu ve BlackRock’un Bitcoin ETF’i için Coinbase Custody’yi ve fiyatlandırma için de Coinbase’in spot piyasa verilerini kullanacağını belirtti.

Blackrock’un başvuru yapacağı Bitcoin ETF’nin spot mu yoksa vadeli mi olacağı belirsizliğini korurken ne BlackRock’tan ne de Coinbase’den bir açıklama gelmedi.

BlackRock Bitcoin ETF başvurusunda bulunmaya hazırlanırken, SEC’in bugüne kadar birkaç BTC vadeli ETF’sini onaylamasına rağmen, hiç bir spot bitcoin ETF başvurusunu kabul etmediği unutulmamalıdır.

Hatırlanacağı üzere BlackRock, geçtiğimiz 2022 yılının ortalarında kurumsal yatırımcılara doğrudan kripto para hizmeti sağlamak için Coinbase ile çalışmaya başlamıştı.

İlgili Haber  Blackrock ve Coinbase'den Yeni Bitcoin Hamlesi: Hedef Kurumsal Yatırımcılar!

Blackrock yaklaşık 10 trilyon dolarlık varlığı yönetiyor ve dünyanın en büyük varlık yönetim şirketleri arasında yer alıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları