coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBlackRock'ın Bitcoin ETF Haberi, Kripto Piyasasında Heyecan Yaşattı! İşte Tepki Veren Altcoinler!

BlackRock’ın Bitcoin ETF Haberi, Kripto Piyasasında Heyecan Yaşattı! İşte Tepki Veren Altcoinler!

Yatırım devi BlackRock'ın potansiyel bir ABD Bitcoin ETF başvurusu zor günler geçiren kripto para piyasasını heyecanlandırdı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yatırım devi BlackRock’ın potansiyel bir ABD Bitcoin ETF başvurusunu çevreleyen umutlar, Cuma günü erken saatlerde piyasa hareketlerinde hafif bir değişiklik yaşattı ve bazı yatırımcılar arasında yükseliş eğilimini artırdı.

BlackRock ETF Dosyalaması Yükseliş Görünümüne Yol Açtı

Perşembe günü, BlackRock’ın kripto borsası Coinbase’in emanetçi olarak hizmet verdiği bir Bitcoin ETF’si sunmayı planladığını bildirildi.

Bu haber daha sonra, şirketin iShares fon yönetim biriminin spot Bitcoin (BTC) ETF’si oluşturmak için evrak doldurduğunu gösteren bir dosyanın ardından doğrulandı.

“Amerikalıların tahmini %20’si şu anda bir noktada Bitcoin sahibi olmuş durumda. CF Benchmarks CEO’su Sui Chung, BlackRock’ın önerdiği ETF’nin diğer %80’lik kesime potansiyel olarak daha tanıdık ve erişilebilir bir seçenek sunduğunu belirtti.

İlgili Haber  Son Dakika! Söylenti Doğru Çıktı: BlackRock Resmi Olarak Bitcoin Spot ETF'si İçin Başvuruda Bulundu!

“BlackRock’ın artan katılımı, Bitcoin’in dünyanın en büyük finans kurumlarından bazıları için ilgi çekici bir varlık olmaya devam ettiğini gösteriyor.”

Bitcoin Cuma günü erken saatlerde 25.500 dolar seviyesini hızla geri kazanarak 24.860 dolara kadar düştüğü son iki gündeki kayıplarını sildi.

Bu hareket, Polygon Network’ün MATIC’i ve Cardano’nun ADA’sı gibi iki günlük düşüşten kaynaklanan bazı kayıpları hafifletmek için sınırlı bir sıçrama yapan büyük tokenlere bir miktar soluklanma sağladı.

Dogecoin (DOGE) son 24 saat içinde %4’lük bir hareketle büyük tokenlar arasındaki kazançlara öncülük ederken, Litecoin (LTC) %3.3 değer kazandı.

Bu nedenle, Bitcoin’in piyasa gücü, BTC tarafından takip edilen vadeli işlemlerde son 24 saat içinde 16 milyon doların üzerinde düşüş yönlü pozisyon likidite etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları