coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinKüçük Yatırımcılar Bitcoin ve Altcoinlerde Yalnız Mı Kaldı? Kurumsal İlgi Hangi Seviyede?

Küçük Yatırımcılar Bitcoin ve Altcoinlerde Yalnız Mı Kaldı? Kurumsal İlgi Hangi Seviyede?

Yakın tarihli bir anket kurumsal yatırımcıların ayı piyasası ve düzenleyici baskıdan etkilenmediğini ortaya koydu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son zamanlarda kripto para sektörüne yönelik artan baskı yatırımcıların hem borsalardan hem de kriptodan uzaklaşmasına neden oldu.

Ancak bu baskı profesyonel yatırımcıları etkilemedi.

Coindesk’in haberine göre, Nomura‘nın dijital varlık kolu Laser Digital tarafından yapılan bir anket profesyonel kurumsal yatırımcıların kripto paralara olan ilgisinin ayı piyasası, artan düzenleyici baskı veya belirsiz düzenleyici ortam gibi faktörlerden etkilenmediğini ortaya çıkardı.

Ankete emeklilik fonları, servet yöneticileri, aile ofisleri, hedge fonları ve yatırım fonları gibi yatırımcılar katıldı.

Yatırımcıların %96’sı kripto paraları sabit gelir, nakit, hisse senetleri ve emtialar gibi geleneksel varlık sınıflarının yanı sıra bir yatırım çeşitlendirme fırsatı olarak gördüğünü söyledi.

Ankete katılan yatırımcıların %82’si Bitcoin ve Ethereum hakkında olumlu düşündüğünü, %88’i ise kendilerinin veya müşterilerinin BTC ve ETH gibi daha sağlam kriptolara yatırım yapmayı düşündüklerini ifade etti.

Laser Digital’in CEO’su Jez Mohideen yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kapsamlı araştırmamız, ankete katılan kurumsal yatırımcıların çoğunluğunun, yatırımlar arasında dijital varlıkların net bir rol oynadığını ve dijital varlıkların portföylerine daha fazla çeşitlendirme gibi faydalar getirebileceklerini gördüklerini ortaya koyuyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları