coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaSıcak Gelişme: Binance'ten SEC Davasıyla İlgili Açıklama Yayınlandı!

Sıcak Gelişme: Binance’ten SEC Davasıyla İlgili Açıklama Yayınlandı!

Kripto para borsası Binance'in ABD kolu, SEC'in geçtiğimiz günlerde açtığı dava hakkında yeni bir açıklama yayınladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bu sabah SEC ile bir anlaşma yapıp Binance US varlıklarının ABD dışına çıkarılmaması konusunda uzlaşan Binance US, bu konu ve genel dava süreci hakkında bir güncelleme yayınladı.

İşte verilen mesajlar:

“Binance.US’nin SEC ile içinde bulunduğu mevcut mücadele hakkında bir güncelleme sunmak istiyoruz. Mahkemenin SEC’in TRO talebini ve platformumuzdaki varlıkların dondurulmasını kabul etmediğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz ki bu hem gerçekler hem de yasa tarafından açıkça haksızdı.

Bunun yerine, Mahkeme kararıyla SEC ile olağan işlerimizi sürdürmemize olanak tanıyan bir anlaşmaya varmayı başardık. SEC tarafından müşteri varlıklarının kötüye kullanıldığına dair herhangi bir kanıt sunulmamıştır. Hatta SEC avukatları bu hafta başında Mahkemede, Yargıç tarafından sorulduğunda, böyle bir şeyin gerçekleştiğine dair ellerinde hiçbir kanıt olmadığını kabul ettiler.

SEC’in talebi, kurumun gerçeklerle desteklenmeyen iddialarda bulunarak bile olsa kripto para endüstrisini her şekilde öldürmeye yönelik devam eden girişimleriyle tutarlı bir şekilde işimizi fiilen durduracaktı.

Bu mücadele işimize ve itibarımıza zarar verdi ancak mücadele ruhumuza ya da kendimizi yersiz suçlamalara ve adalet sistemimize ait olmayan “yaptırım yoluyla düzenleme” taktiklerine karşı savunma kararlılığımıza zarar vermedi.

Kendimizi mahkemede savunmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz.”

İlgili Haber  Bu Altcoinin Dolaşımda Olmayan Arzından Yaklaşık 100 Milyon Dolar Binance'e Aktarıldı: Neler Oluyor?

SEC 5 Haziran’da Binance’e, CEO’su ve kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Binance.US’nin işletmecisine, Binance’in işlem hacimlerini yapay olarak şişirdiği, müşteri fonlarını başka yerlere aktardığı, ABD’li müşterileri platformundan engelleyemediği ve yatırımcıları piyasa gözetim kontrolleri konusunda yanlış yönlendirdiği iddiasıyla dava açmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları