coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerKripto Dünyasında Bir Hack Olayı Daha Yaşandı: DeFi Platformu Yüklü Miktarda Kayıp...

Kripto Dünyasında Bir Hack Olayı Daha Yaşandı: DeFi Platformu Yüklü Miktarda Kayıp Yaşadı!

DeFi dünyasında sıklığı artan hack olaylarına bir yenisi daha eklendi ve platform yüklü miktarda kayıp yaşadı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kullanıcıların kripto para ödünç vermesine ve almasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir finans (DeFi) uygulaması olan Midas Capital saldırıya uğradı ve yaklaşık 600 bin dolar değerinde token kaybetti. Saldırı, bir blockchain güvenlik firması olan PeckShield tarafından bugün rapor edildi.

PeckShield’e göre hacker, bir başka popüler DeFi uygulaması olan Compound’un bir forku olan Midas Capital’in borç verme protokolündeki bir rounding sorunundan yararlandı. Hacker, teminat olarak yatırdıklarından daha fazla token ödünç almayı başardı ve daha sonra bunları kar için sattı.

PeckShield, bu saldırının Compound’dan forklanan ve aynı güvenlik açığına sahip diğer iki DeFi uygulaması olan Hundred Finance ve Silo Finance’i hedef alan saldırılara benzer olduğunu söyledi.

İlgili Haber  Tanınmış Analist Bitcoin'de Hedef 49 Bin Dolar Dedi, Dominansı Yorumladı!

Midas Capital olayı resmi Twitter hesabından doğruladı ve temel nedeni araştırırken ve yetkililerle iletişime geçerken tüm havuzlarını duraklattığını söyledi. Ekip ayrıca kullanıcılarına daha sonra daha fazla bilgi sağlayacağı ve etkilenen kullanıcılar için bir tazminat planı üzerinde çalışacağı konusunda güvence verdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları