coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDikkat: Bu Altcoinde Erken Kurumsal Yatırımcı, Zulasının Yarısını Binance'e Gönderdi!

Dikkat: Bu Altcoinde Erken Kurumsal Yatırımcı, Zulasının Yarısını Binance’e Gönderdi!

Kripto para yatırımlarıyla dikkat çeken bir kurumsal temsilci, bu altcoindeki varlıklarının yarısını Binance'e gönderdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Tanınmış bir kripto para kurumsal yatırımcısı olan DWF Labs, oyuncuların blok zinciri tabanlı oyunlar oynayarak gelir elde etmelerini sağlayan merkeziyetsiz bir oyun platformu olan Yield Guild Games’teki (YGG) sahip olduğu tokenlerin yarısını sattı.

Etherscan verilerine göre DWF Labs, işlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance’e token başına 0.144 dolar fiyatla 3.65 milyon YGG tokenı transfer etti ve bu da toplamda 524,000 dolara tekabül ediyor.

İşlem, YGG fiyatının son zamanlardaki en düşük seviyelerinden toparlanmaya başlamasıyla başladı.

Bu, DWF Labs’ın YGG varlıklarını nakde çevirdiği ilk sefer değildi. Bu yatırımcı 126 gün önce de 700.000 YGG tokenini token başına 0.292 dolar fiyatla, toplam 204.000 dolar karşılığında Binance’e taşıyarak satmıştı.

İlgili Haber  Kurumsallar Bu Altcoini Borsalardan Cüzdanlarına Çekiyor: Fiyat Artışını Tetiklemiş Olabilir!

DWF Labs, Eylül 2022’de Yield hazinesinden toplam 29.2 milyon YGG almış ve Kucoin ve Crypto.com’dan ortalama 0.474 dolardan 120 bin YGG (56.8 bin dolar) daha biriktirmişti.

Daha sonra, çoğunlukla YGG’nin hala 0.3 doların üzerinde olduğu 2022’de, ortalama 0.307 dolardan (7.85 milyon dolar) toplam 25.6 milyon YGG’yi elden çıkarmışlardı.

DWF Labs’in cüzdanında halen token başına 0.145 dolar olan mevcut fiyat üzerinden 529.000 dolar değerinde 3.65 milyon YGG tokeni bulunuyor. Ancak bu, şirketin YGG’deki orijinal pozisyonunun yalnızca %50’sini temsil ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları