coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaKripto Borsası Binance, Yayılan İngiltere FUD'una Yanıt Verdi!

Kripto Borsası Binance, Yayılan İngiltere FUD’una Yanıt Verdi!

Kripto para borsası Binance, hakkında yayılan İngiltere FUD'una Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Twitter’da İngiltere’deki derme çatma bir binanın Binance’in İngiltere şubesi olduğunu iddia eden gazeteci Mike Burgersburg’un iddiasını çürüttü.

Burgersburg, Twitter’da sözde binanın ve sözde bir fotoğrafını paylaştı ve şunları yazdı:

“Burası Binance’in şu anki İngiltere ofisi, yani 10.000 kişilik kırsal bir kasabanın kenarındaki bir yan yolda bulunan bir depo… Hala anlamadınız mı?”

Binance bu tweet’i “yeni bir gün, yeni bir FUD” (korku, belirsizlik ve şüphe) olarak adlandırarak yanıt verdi ve söz konusu şirketin Binance ile hiçbir şekilde bağlantısı olmayan bir dolandırıcı olduğunu söyledi.

İlgili Haber  Binance CEO'sundan Kendisi Hakkındaki Yeni FUD'a Cevap: Yalanladı!

Binance ayrıca şirkete bir ihtarname gönderdiğini de belirtti.

Burgersburg daha sonra tweet’ini sildi ve hatasını kabul etti. Orijinal tweetinin ekran görüntüsünü yayınladı ve şunları yazdı:

“Binance haklı! Yaptığımız araştırmalardan sonra bunun farklı bir kuruluş olduğu anlaşıldı. Yanlış bilgiyi engellemek için orijinal tweeti sildik ve aşağıda orijinalin ekran görüntüsünü ekledik.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları