coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumVitalik Buterin'in Ethereum Dışında Başka Bir Blockchain'in de Gizli Kurucusu Olduğu Ortaya...

Vitalik Buterin’in Ethereum Dışında Başka Bir Blockchain’in de Gizli Kurucusu Olduğu Ortaya Çıktı!

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin'in ETH dışında başka bir Blockchain'in de kurucusu olduğu ortaya çıktı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Gazeteci ve kripto meraklısı Eleanor Terrett tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırma, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in aynı zamanda ABD merkezli bir kripto borsası olan Prometheum’da da hissesi bulunan Çinli bir şirket olan Wanxiang Blockchain’in kurucu ortağı olduğunu ortaya çıkardı.

Terrett’e göre Buterin aynı zamanda China Wanxiang Holdings tarafından finanse edilen ve kar amacı gütmeyen bir araştırma kurumu olan Wanxiang Blockchain Labs’ın Baş Araştırmacısı.

Gazeteci, Buterin’in Çin Wanxiang Holdings Başkan Yardımcısı ve İcra Direktörü Dr. Feng Xiao ve BitShares kurucu ortağı Bo Shen ile birlikte Wanxiang Blockchain’in kurucu ortağı olarak gösterildiğini tespit etti. Ayrıca Wanxiang Blockchain Labs’in 10 Ağustos 2016 tarihli bir açıklamasında Buterin’i kurucu ortağı ve Baş Araştırmacı olarak ilan ettiğini ortaya çıkardı.

İlgili Haber  Bitcoin'deki Yükselişin Ardından Peter Schiff'ten Açıklama Geldi: Yükselişin Nedenini Değerlendirdi!

Wanxiang Blockchain Labs kendisini “sektördeki araştırma, girişimcilik, gelişmeler ve uygulamalar için destek sağlayacak” “Blockchain teknolojisine odaklanmış kar amacı gütmeyen bir araştırma kurumu” olarak tanımlıyor. Ayrıca Buterin, Gavin Wood, Joseph Lubin ve Nick Szabo gibi konuşmacıların yer aldığı önemli bir etkinlik olan 2016 Uluslararası Blockchain Haftası’na ev sahipliği yaptığını iddia ediyor.

Terrett ayrıca Wanxiang Blockchain’in, kısa süre önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) bir kripto para borsası işletmek için onay alan bir şirket olan Prometheum ile bağlantısı olduğunu tespit etti.

Terrett ayrıca Wanxiang Blockchain’in, kısa süre önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) bir kripto borsası işletmek için onay alan bir şirket olan Prometheum ile bağlantısı olduğunu tespit etti. Terrett’e göre Wanxiang Blockchain, 2018 yılında Prometheum’a 12 milyon dolar yatırım yapan iştiraki Fenbushi Capital aracılığıyla Prometheum’un kısmi sahibi Fenbushi Capital de Buterin ve Shen tarafından kurulmuş.

Ayrıca Xiao’nun Ethereum Vakfına 500.000 dolarlık bir bağışı da bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları