coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin Fiyatının 30.000 Doları Aşmasının Ardından BTC Düşmanı Peter Schiff Yeni Açıklama...

Bitcoin Fiyatının 30.000 Doları Aşmasının Ardından BTC Düşmanı Peter Schiff Yeni Açıklama Yayınladı!

Bitcoin fiyatının ani bir hareketle 30.000 doları aşmasının ardından eleştirmen Peter Schiff'ten yeni açıklama geldi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin eleştirmeni ve altın meraklısı Peter Schiff, aralarında BlackRock’ın da bulunduğu dev kurumsal yatırımcı spot ETF başvurularının art arda gelmesinin ardından Bitcoin fiyatının iki ay sonra yeniden 30.000 doları aşması üzerine Twitter üzerinden bir açıklama yayınladı.

Bitcoin ve kripto paralara ilişkin ayı görüşleriyle tanınan Schiff şöyle bir tweet attı:

“Spekülatörler Bitcoin’e hücum ederek fiyatını 30 bin doların üzerine çıkarıyor, çünkü başka bir Bitcoin ETF’si ya da kripto borsası kurulursa daha fazla spekülatörün alım yapacağına inanıyorlar. Ancak bu olaylardan ikisinden biri tamamlandığında tüm spekülatörler çoktan satın alım yapmış olacak.”

İlgili Haber  Vitalik Buterin'in Ethereum Dışında Başka Bir Blockchain'in de Gizli Kurucusu Olduğu Ortaya Çıktı!

Schiff’in tweet’i, dünyanın en büyük varlık yöneticileri ve yatırım firmalarından bazılarının Bitcoin ETF başvuruları dalgasının ortasında geldi. Yönetimindeki 9 trilyon doların üzerinde varlıkla dünyanın en büyük varlık yöneticisi olan BlackRock, 15 Haziran’da bir spot Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunmuş ve potansiyel olarak ABD’de böyle bir ürünü piyasaya süren ilk ihraççı olmuştu.

Buna ek olarak Citadel ve Fidelity tarafından desteklenen EDX Markets isimli bir kripto para borsası kurulacağı açıklaması da Bitcoin fiyatında yükselişe neden olmuştu. Schiff, attığı Tweet’inde bu iki olaya atıfta bulundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları