coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerMastercard, Kripto Para Ortaklık Programını Genişletme Kararı Aldı!

Mastercard, Kripto Para Ortaklık Programını Genişletme Kararı Aldı!

Kripto dünyasıyla uzun bir süredir içli dışlı olan Mastercard, kripto para programını genişletme kararı aldı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Önde gelen küresel ödeme ağlarından biri olan Mastercard, dijital varlıkların ve blok zinciri teknolojisinin büyümesini desteklemek için Engage Ortaklık Ağının bir parçası olarak yeni bir yol duyurdu.

Yeni yol, işletmelerin kripto kartlar, stablecoinler ve merkeziyetsiz uygulamalar gibi Web3 ekonomisine güç veren ürünleri piyasaya sürmelerini ve ölçeklendirmelerini sağlayacak.

Mastercard Engage, potansiyel kart çıkarma kuruluşlarını uygun çözümler ve hizmetler sağlayabilecek iş ortaklarıyla buluşturan bir program. Program ayrıca Mastercard’ın küresel ağına, uzmanlığına, teknolojisine ve kaynaklarına erişim imkanı da sunuyor. Mastercard’a göre, 150’den fazla Engage iş ortağı, müşterilerinin geçen yıl Mastercard ürün ve hizmetlerini kullanan 500 milyondan fazla hesapta yenilikçi çözümler uygulamasına yardımcı oldu.

İlgili Haber  Milyarder Mike Novogratz'dan Yıllar Sonra Ripple (XRP) İtirafı Geldi! "İlk Günden Bu Yana..."

Dijital varlıklara odaklanan genişletilmiş Engage iş ortağı ağı, kriptodan itibari paraya dönüştürme özelliklerine izin vermenin yanı sıra, yeni kripto para kart programlarının piyasaya sürülmesine yardımcı olabilecek iş ortaklarının belirlenmesine katkıda bulunacak.

Mastercard’da Blockchain ve Dijital Varlıklar başkan yardımcısı Raj Dhamodharan, konuyla ilgili şunları söyledi:

” Mastercard, kripto ve blok zinciri teknolojisine erişim sağlamak için sektör genelinde ortak inovasyon gerçekleştirmeye kararlıdır. Bu sadece potansiyelleri ortaya çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda ödeme ve ticarette daha fazla seçenek sunar.

Genişletilmiş Mastercard Engage ağı, dijital varlık ekosistemindeki ve diğer alanlardaki katılımcıların, Mastercard markasıyla gelen emniyet ve güvenlikle birlikte, hedeflerini geniş ölçekte gerçekleştirmelerine yardımcı olacak.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları