coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBinance, SEC Davasında Mahkemeye Yeni Dilekçe Verdi: Kabul Edilirse Ne Olacak?

Binance, SEC Davasında Mahkemeye Yeni Dilekçe Verdi: Kabul Edilirse Ne Olacak?

Binance, SEC ile arasında devam eden dava ile ilgili olarak mahkemeye yeni bir dilekçe gönderdi. Önemi ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance.US, mahkemeye verdiği dilekçede SEC’in Binance US borsasının kullanıcıların fonlarını karıştırdığına dair hiçbir kanıtı olmadığını savundu.

Binance ve hukuk ekibi, 21 Haziran’da ABD Columbia Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne yaptığı başvuruda, SEC’in müşteri varlıklarının kullanımına ilişkin yanıltıcı beyanlarda bulunduğunu iddia etti.

Binance ve hukuk ekibi, Grewal’ın açıklamalarına atıfta bulunurken, SEC’in borsanın müşterilerin varlıklarını karıştırdığına veya varlıkları istediği gibi yönlendirdiğine dair hiçbir kanıtı olmadığını vurguladı.

İlgili Haber  Önde Gelen Analist, Bitcoin'de 30.000 Doların Ardından Beklediklerini Açıkladı!

SEC’in İcra Bölümü Direktörü Gurbir S. Grewal, Binance ve CEO’su Changepeng Zhao (CZ) kullanıcıların varlıklarını istedikleri gibi karıştırarak yatırımcıları fonlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya bıraktığını iddia etmişti.

Dilekçe yargıç tarafından onaylanırsa, SEC’in Binance’in iddia ettiği gibi piyasada kafa karışıklığına yol açacak bazı açıklamaları kamuoyuna yapmasını engelleyebilir.

Kripto para borsası Binance yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“SEC’in basın açıklaması da piyasada yersiz bir kafa karışıklığı yaratmak için tasarlanmış gibi görünüyor ve bu da Binance US müşterilerini korumak yerine onlara zarar verme etkisi yaratabilir. Ayrıca, Davalılarla ilgili kanıtların yanıltıcı açıklamalarıyla jüri havuzunu olumsuz etkileme riski de taşıyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları