coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoinde Dev Balina Satışlara Başladı: Arzın Önemli Bir Kısmı Elinde!

Bu Altcoinde Dev Balina Satışlara Başladı: Arzın Önemli Bir Kısmı Elinde!

Bu altcoinin en büyük balinalarından biri elindeki yüklü altcoin zulasından satışa başlamış olabilir gibi görünüyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

etherealcapital.eth adresine sahip bir kripto para balinası, ETH stake etme için %3.14’e kadar APR sunan merkeziyetsiz bir Ethereum stake etme havuzu olan Rocket Pool (RPL) altcoiniyle bazı büyük hamleler yaptı.

Etherscan’dan alınan verilere göre balina, likidite havuzlarından 152.731 RPL (yaklaşık 6.22 milyon dolar değerinde) çıkardı. Ardından, 6.270 RPL’yi (yaklaşık 255.000 dolar değerinde) 0x6fe adresli yeni bir cüzdana taşıdı ve 270 RPL’yi de altı saat önce RPL başına 40.54 dolar fiyatla 5.72 ETH (yaklaşık 10.900 dolar değerinde) ile takas etti. Bu, balina kârının bir kısmını nakde çevirmeye çalışırken gelecekteki birçok takasın ilki olabilir.

İlgili Haber  Son Dakika: Coinbase İki Yeni Altcoini Listelemek Üzere Yol Haritasına Ekledi, Fiyatta Sıçrama Var!

Balina hala orijinal cüzdanında, RPL başına 40.30 dolarlık mevcut fiyat üzerinden 406.000 RPL (yaklaşık 16.4 milyon dolar değerinde) gibi büyük miktarda RPL tutuyor. Bu da onu, 19.5 milyon RPL dolaşım arzına ve 806.4 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan tokenin en büyük sahiplerinden biri haline getiriyor.

Rocket Pool, ETH stake etme için merkeziyetsiz ve gözetimsiz bir çözüm sunmayı amaçlayarak kullanıcıların 0.01 ETH kadar küçük bir miktar stake etmesine ve karşılığında rETH tokenleri almasına olanak tanıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları