coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaDev Bitcoin Borsasına Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu'ndan MVP Lisansı Verildi!

Dev Bitcoin Borsasına Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan MVP Lisansı Verildi!

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan platform, Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu'ndan MVP Lisansı aldığını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından Bybit’in bir iştiraki olan Bybit FinTech FZE, Mart 2022’de aldığı Geçici Lisansın ardından bugün Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA) tarafından kendisine Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP) Hazırlık Lisansı verildiğini duyurdu.

Bybit’e Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan MVP Lisansı Verildi

Hazırlık Lisansı, Bybit’in Dubai Emirliği’nde sanal varlık operasyonlarına başlamasına henüz izin vermiyor, ancak VARA’dan operasyonel izin almak için kaydedilen önemli ilerlemeyi sergiliyor.

Bybit’in son düzenleyici gelişmeleri, şirketin Nisan 2023’te Dubai’de yeni genel merkezini açmasından kısa bir süre sonra geldi. Şirket daha önce Nisan 2022’de VARA’nın prensip onayını almıştı.

Bybit CEO’su Ben Zhou, borsanın Dubai’de tam bir piyasa ürünü lisansı almak için çok çalıştığını ve bunun borsanın Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tüm müşteri yelpazesi için faaliyet göstermesine olanak sağlayacağını söyledi.

İlgili Haber  Bitcoin Borsası Binance'ten Beklenen Altcoin Listelemesi Geldi!

Ayrıca “Bu lisansın alınmasını, ekibimiz tarafından sergilenen sıkı çalışma, özveri ve uyumluluğa olan güçlü bağlılığı onaylayan önemli bir kilometre taşı olarak görüyoruz,” diye belirtti.

Bybit yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

“Başvurumuzu dikkatle değerlendirdikleri ve bize MVP Hazırlık Lisansı verdikleri için VARA’ya şükranlarımızı sunmak isteriz.

Dubai, dünyada finansal inovasyon ve dijital varlıkların gelişimini ilerletmede öncü bir rol oynadığından, bu BAE’de Bybit için çok önemli bir adımdır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları