coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinMerkeziyetsiz Borsa PancakeSwap (CAKE), Yeni Bir Altcoin Ağında Faaliyetlerine Başlıyor

Merkeziyetsiz Borsa PancakeSwap (CAKE), Yeni Bir Altcoin Ağında Faaliyetlerine Başlıyor

Popüler merkeziyetsiz kripto para borsası PancakeSwap (CAKE) yeni bir altcoinde faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance Smart Chain’in (BSC) önde gelen merkeziyetsiz borsalarından (DEX) biri olan PancakeSwap, Ethereum için ölçeklenebilir ve gizliliği koruyan bir katman 2 çözümü olan Polygon zkEVM ağında yakında faaliyete geçeceğini duyurdu.

Haberi paylaşan geliştirici “Chef Cocoa”ya göre bu hamle, PancakeSwap’in kullanıcı tabanını genişletme ve birden fazla blok zincirinde protokol gelirleri oluşturma stratejisinin bir parçası.

PancakeSwap’ın bu yazının yazıldığı anlarda toplam kilitli değer (TVL) olarak BSC, Ethereum ve Aptos üzerinde 1.54 milyar dolarlık bir varlığı bulunuyor.

Bununla birlikte söz konusu merkeziyetsiz borsa, genel olarak 5-6 milyar dolarlık TVL değerini sürdürdüğü 2022 yılına göre oldukça düşük bir seviyede seyrediyor.

İlgili Haber  Kripto Borsası Binance'ten Solana (SOL) Duyurusu!

Şu anda PancakeSwap kullanıcıları, DEX’ler arasında en düşüklerinden biri olan %0.01 gibi düşük ücretlerle işlem yapabiliyor.

PancakeSwap 2020 yılında bir grup anonim geliştirici tarafından kuruldu.

PancakeSwap kısmen topluluk tarafından yönetiliyor ve CAKE sahipleri, yönetim önerilerini oylamak için PancakeSwap’in oylama portalını kullanabiliyor. CAKE, PancakeSwap ekosistemine güç veren token olarak biliniyor. Kullanıcılar borsadan CAKE satın alabilir, farm ve Syrup Pool’lardan CAKE kazanabilir ya da lotodan CAKE kazanabilirler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları