coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDev Kripto Para Balinası Binance'te Bu Altcoinden Yüklü Satın Alım Yaptı!

Dev Kripto Para Balinası Binance’te Bu Altcoinden Yüklü Satın Alım Yaptı!

Büyük bir kripto para balinası, Binance borsasından yeni bir altcoin satın alımı ve yüklü miktarda çekim yaptı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

czsamsunsb.eth adresinin sahibi olduğundan şüphelenilen bir kripto para balinası, Binance’de bazı önemli altcoin alımları ve çekimleri yaptı.

Etherscan verilerine göre balina, merkezi olmayan bir borç verme platformu olan Aave’den 8 milyon USDC borç aldı ve ETH başına ortalama 1.926 dolar fiyatla 3.115 ETH satın almak için bunun 6 milyon USDC’sini kullandı.

Ardından, yaklaşık 30 dakika önce balina, Binance’ten stablecoinler için merkeziyetsiz bir borsa olan Curve Finance’in yönetim tokeni CRV’den 1.83 milyon adet ve Ethereum’dan ise 1.222 adet çekti. Bu para çekme işlemlerinin toplam değeri, bu yazının yazıldığı sırada yaklaşık 3.76 milyon dolardı.

İlgili Haber  Binance Gizemli Bir Geri Sayım Paylaştı: Tarih Verdi! Anlamı Ne?

Balina, czsamsunsb.eth’den 64.065 ETH (123 milyon dolar) teslim almıştı.

Ayrıca Binance’ten 143.533 LDO (326 bin dolar) çekmiş ve 7 Haziran’dan 11 Haziran’a kadar 1.92 dolardan 737.921 LDO satın almak için 800 ETH (1.42 milyon dolar) harcamıştı. LDO fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda 2.12 dolardan işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları