coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSıcak Gelişme: Binance'te Listeli Bu Altcoin Google Hotels Üzerinde Listelendi! Fiyatı Yükselişe...

Sıcak Gelişme: Binance’te Listeli Bu Altcoin Google Hotels Üzerinde Listelendi! Fiyatı Yükselişe Geçti!

Kripto para borsası Binance'te listeli bu altcoin Google Hotels üzerinde listelenince fiyatında ani bir sıçrama yaşandı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Travala (AVA), dünyanın en büyük konaklama arama motoru olan Google Hotels’de listelenen ilk kripto para tabanlı platform oldu.

Bugün duyurulan entegrasyon, gezginlere Booking.com, Expedia ve Travala.com dahil olmak üzere birden fazla online seyahat acentesi üzerinde otel fiyatlarını karşılaştırma ve doğrudan tercih ettikleri platformdan rezervasyon yapma imkanı veriyor.

Travala, entegrasyonun belirli sayıda otelle başlatıldığını ve önümüzdeki aylarda bu sayının önemli ölçüde artacağını söyledi.

İlgili Haber  Ünlü Analist Poppe Yeni Döngüye Bu Coinler Öncülük Edecek Dedi: 3 Altcoin İsmi Verdi!

Travala.com’a göre, oteller, kiralık tatiller, uçuşlar, etkinlikler ve daha fazlasını içeren Google Travel, pandemiden bu yana pazar payı kazanmaya devam etti ve 2022’nin ilk yarısında en iyi seyahat sitelerine yapılan masaüstü ziyaretlerinin %24’ünü oluşturdu. Buna karşılık Booking.com, Airbnb ve Expedia için bu rakam sırasıyla %16, %15 ve %13’tü.

AVA fiyatında yaşanan yükselişi gösteren grafik.

Gelişmenin ardından Travala’nın altcoini AVA fiyatında ani bir yükseliş kaydedildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları