coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSEC Üyesi Kripto Para Regülasyonları Hakkında Konuştu! "SEC Kasıtlı Hareket Ediyor!"

SEC Üyesi Kripto Para Regülasyonları Hakkında Konuştu! “SEC Kasıtlı Hareket Ediyor!”

SEC üyesi Hester Peirce kripto para düzenlemeleri hakkında konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para dostu söylemleriyle dikkat çeken SEC üyesi Hester Peirce Coinage’in kurucusu ve eski Yahoo Finance muhabiri Zack Guzman ile yakın tarihte kripto regülasyonları üzerine bir röportaj yaptı.

Burada kripto sektöründeki düzenleyici belirsizliğe dikkat çeken Hester Peirce, bu belirsizliğin Amerikan halkına zarar verdiğini savundu.

“Kripto Anne” olarak da bilinen Peirce, son zamanlarda artan spot Bitcoin ETF başvurularını değerlendirdi.

SEC’in spot BTC ETF başvurularına karşı tavrının diğer ETF’lere kıyasla kasıtlı olduğunu belirten Peirce, ayrıca SEC’in bu tavrının tutarlı olmadığını da ekledi.

“Ülkemizde olduğu gibi diğer ülkelerde de spot ürünelere çok ilgi var ve diğer ülkelerde uzun süredir onaylanan spot ETF’ler var.

Bence SEC spot ürünleri reddetme konusunda tutarlı değil. Zira bence SEC, vadeli bir ürünü onaylama gerekçesini spot ürünlere de uygulayabilir. Bence her iki ürün altında aynı mantık var.

Ayrıca ABD’deki kripto sektöründeki düzenleyici belirsizlik SEC’ten kaynaklanıyor ve Amerikan halkı için zararlı bir durum oluşturuyor.

Bu noktada SEC’i eleştiren birçok insan olduğunu biliyorum ve ben de genellikle kendi ajansımı bu konuda çokça eleştiriyorum.

Ve bence benim ve bazılarının eleştirel olmasının nedenlerinden biri, kripto alanında mantıklı bir düzenleyici çerçevenin olmaması.

Bu belirsizlik, şirketleri veya büyük projeleri ABD’yi terk etmek, uyum sağlamak veya tamamen kapatmak için gereksiz seçenekleri değerlendirmeye zorluyor.

Bu noktada SEC’in kendisine sorması gereken en önemli soru ‘Neden kripto sektörü için hala düzenleyici netlik yok?’ sorusudur.”

İlgili Haber  SEC Üyesi Kripto Para Regülasyonları Hakkında Konuştu! "Önümüzdeki İki Yıl Önemli!"
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları