coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance'te Listeli Open Campus (EDU), Yeni Ortaklığı Duyurdu!

Binance’te Listeli Open Campus (EDU), Yeni Ortaklığı Duyurdu!

Kısa bir süre önce Binance Launchpad üzerinden piyasaya sunulan Open Campus (EDU), yeni bir ortaklık duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünya çapında akredite bir Challenger işletme fakültesi olan NewCampus, eğitim amaçlı blok zinciri tabanlı bir protokol olan Open Campus ile EDU tokenini bir ödeme yöntemi ve öğrenme platformu için bir ödül mekanizması olarak benimsemek üzere stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ortaklık, NewCampus’ün eğitmenler, öğrenciler ve kurumsal müşterilerden oluşan merkeziyetsiz bir eğitim topluluğu oluşturmak için Open Campus Protocol’den yararlanmasını ve öğrenciler için tokenize edilmiş ödüller ve içerik oluşturma ve yayınlama için teşvikler gibi EDU tarafından desteklenen yeni özellikler ve kullanım durumları sunmasını sağlayacak.

EDU tokenı, eğitimde kriptonun küresel olarak benimsenmesini kolaylaştırmayı amaçlayan Open Campus Protocol’ün yerel para birimi olarak tanınıyor. OC Alliance, kripto paraların eğitimde yeri olduğu ortak inancıyla EDU tokenini ürün ve hizmetlerine entegre etmiş şirketlerden oluşan bir konsorsiyum.

NewCampus CEO’su ve Eğitim Direktörü Will Fan şunları söyledi:

“Eğitim, geleneksel uygulamalarını güçlendirmek için uzun zamandır teknolojiye güveniyor, ancak gerçek anlamda kendini yeniden keşfetmesi zor oldu. Open Campus gibi geleceğe dönük kuruluşlarla ortaklık kurarak, cesur hamleler yapma ve statükoya meydan okuma fırsatına sahibiz.

Birlikte, öğrenci üzerindeki etkiye, erişilebilirliğe ve sürdürülebilir iş modellerine odaklanabilir ve öğrenimin geleceğini yeniden şekillendirecek bir eğitim rönesansına öncülük edebiliriz. Bu hareketin ön saflarında yer almaktan heyecan duyuyoruz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları