coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler126 Milyon Dolarlık Multichain Hack Olayında Bu Kez Tether Harekete Geçti!

126 Milyon Dolarlık Multichain Hack Olayında Bu Kez Tether Harekete Geçti!

Kısa bir süre önce gerçekleşen ve 126 milyon dolarlık kripto paranın çalındığı hack olayıyla ilgili olarak Tether harekete geçti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

USDT stablecoin’inin arkasındaki şirket olan Tether, Multichain hack’inde 2.5 milyon dolardan fazla USDT’nin çalınmasıyla bağlantılı birkaç hesabı dondurduğunu açıkladı.

Multichain kısa bir süre önce bir hack saldırısı altında olduğunu ve akıllı sözleşmelerinden 126 milyon dolar değerinde token çalındığını bildirmişti.

DeFi uygulamalarını destekleyen bir blok zinciri platformu işleten Fantom Vakfı, saldırıdan etkilenen projelerden biriydi.

Bununla birlikte, Multichain sunduğu hizmeti askıya aldı ve kullanıcılara bir sonraki duyuruya kadar köprüsünü kullanmamalarını tavsiye etti. Proje, hack’in durumu veya kurtarma çabaları hakkında herhangi bir güncelleme yapmadı.

Multichain Kurucusu Halen Kayıp

Multichain projesinin arkasındaki ekip, CEO’su ve kurucu ortağı Zhaojun’un Çin’de tutuklandığına dair söylentilerin Twitter’da yayılmasının ardından, Mayıs ayı sonunda kendisiyle irtibat kurulamadığını duyurmuştu.

DJ Qian ile birlikte şirketi kuran Zhaojun, protokoldeki teknik sorunları gidermek için gereken erişim kodlarını elinde bulunduruyordu.

İlgili Haber  Ripple (XRP) İçin İkinci Çeyrek Raporu Yayınlandı! İşte Bilinmesi Gereken Kritik Veriler

Saldırıda en çok etkilenenler Fantom blok zincirinden Ethereum ya da Binance Akıllı Zincirine geçen tokenler oldu. DeFi Llama’ya göre Multichain’in şu anda sisteminde kilitli 1.26 milyar dolar değerinde kripto para bulunuyor. Şirket operasyonlarını durdurduğu için tüm köprü işlemleri şu anda kaynak zincirlerde takılı kalmış durumda.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları