coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin Google İle Ortaklık Kurduğunu Açıkladı, Fiyat Yükselişe Geçti!

Bu Altcoin Google İle Ortaklık Kurduğunu Açıkladı, Fiyat Yükselişe Geçti!

DeFi platformu PancakeSwap, teknoloji devi Google'ın bulut bilişim bölümü olan Google Cloud ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto paraların geleceğine ilişkin beklentiler yükselirken bu alanda yapılan ortaklıklar da artmaya devam ediyor.

Bu noktada son ortaklık haberi Google Cloud ile DeFi paltformu PancakeSwap‘tan geldi.

Haberi twitter üzerinden duyuran PancakeSwap, teknoloji devi Google’ın bulut bilişim bölümü olan Google Cloud ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

“PancakeSwap Google Cloud ile ile ortaklık kurarak devrim yaratıyor !

Google Cloud’un en son teknolojisi ve ölçeklenebilir kaynaklarıyla PancakeSwap, dünya çapındaki kullanıcıların her zaman, her yerde güvenli bir şekilde ticaret yapmalarını sağlar.

Ayrıntıları takip edin ve PancakeSwap’in yeni bir DeFi çağını açmak için Google Cloud’dan nasıl yararlandığına tanık olun.”

Google Cloud ortaklık haberinden sonra yükselişe geçen PancakeSwap’ın tokeni CAKE’in fiyatı hareketlendi. 1,514 dolara kadar çıkan CAKE yazım esnasında 1,509 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları