coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaDubai, Kurallara Uymayan Kripto Para Borsasının Lisansını Askıya Aldı!

Dubai, Kurallara Uymayan Kripto Para Borsasının Lisansını Askıya Aldı!

Düzenleyici otorite, kripto borsasının belirlenen zaman dilimleri içinde gereken belirli koşulları yerine getiremediğini belirtti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA), kripto para borsası BitOasis’in koşullu lisansını askıya aldı ve lisansı verdikten sadece üç ay sonra icra işlemi başlattı.

Düzenleyici Otorite, BitOasis’in Belirlenen Zaman Dilimleri İçinde Gereken Koşulları Yerine Getiremediğini Belirtti

VARA’ya göre, BitOasis şu anda VARA tarafından düzenlenen herhangi bir piyasa faaliyetini üstlenmek için gerekli zorunlu koşulları yerine getiremediği için inceleme altında.

Düzenleyici kurumun Pazartesi günü yayınladığı bildiride, bu koşulların belirlenen 30-60 günlük zaman dilimi içinde yerine getirilmesinin önemi vurgulandı.

Lisansını Nisan ayında alan BitOasis, askıya alındığını kabul etti ve gerekli koşulları yerine getirmek için VARA ile yakın çalışma taahhüdünü vurguladı.

Borsa, lisansın özellikle kurumsal ve nitelikli yatırımcıları kapsadığını ve henüz bu müşteri kategorilerine hizmet vermediğini açıkladı.

Şartlı lisansın askıya alınması, BitOasis’in mevcut perakende kullanıcılarına broker dealer hizmetleri sunmaya devam etmesini etkilemiyor.

Ancak borsa, VARA tarafından belirlenen gerekliliklere tam olarak uyana kadar yeni müşteri kabul etmekten kaçınacağını belirtti.

İlgili Haber  Geçtiğimiz Günlerde Hacklenen Projeden Yüklü Miktarda Altcoin Çıkışları Devam Ediyor!

Bu da gösteriyor ki ülkelerden herhangi bir lisans alınmış olsa bile devam eden süreçte aykırı bir davranış yapılması, lisansın iptal olmasına sebep olabiliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları