coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple'ın (XRP) Zaferi Diğer Tüm Altcoinler İçin Ne Anlama Geliyor? Uzman Yorumladı!

Ripple’ın (XRP) Zaferi Diğer Tüm Altcoinler İçin Ne Anlama Geliyor? Uzman Yorumladı!

Analist Adam Cochran, Ripple'ın SEC'e karşı kazandığı zaferin ardından gelişmenin tüm altcoinlere etkisini değerlendirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP tokeninin arkasındaki şirket olan Ripple’a karşı açtığı davada bir yenilgi yaşadı.

New York Güney Bölgesi’ndeki bir federal yargıç, Ripple’ın borsalardaki Programlı Satışlarının ve XRP’nin Diğer Dağıtımlarının yatırım sözleşmelerinin teklifini ve satışını teşkil etmediğine ve bu nedenle Menkul Kıymetler Yasası’nın 5. Bölümünü ihlal etmediğine karar verdi.

Ancak yargıç, Ripple’ın doğrudan veya aracılar vasıtasıyla yaptığı XRP Kurumsal Satışlarının, yatırım sözleşmelerinin kayıtsız teklif ve satışını teşkil ettiğini ve bu nedenle Menkul Kıymetler Yasasının 5. Bölümünü ihlal ettiğini de tespit etti.

Bitcoinsistemi.com olarak bu haberi sizlere aktarmıştık.

Adam Cochran: “Tüm Altcoinler İçin Çok İyi Bir Gelişme”

Cinneamhain Ventures’ın ortağı ve bir kripto analisti olan Adam Cochran, karar hakkında Twitter’da yorum yaptı. Kararın “çoğunlukla tüm altcoinler için çok iyi ve XRP için şaşırtıcı derecede büyük bir kazanç” olduğunu söyledi.

Önemli bir lider ve resmi dağıtım programlarına sahip daha merkezi kripto para birimlerinden biri olan XRP’nin borsalarda satıldığında bir menkul kıymet olarak kabul edilmemesi durumunda, “borsalar aracılığıyla satılan neredeyse hiçbir şeyin menkul kıymet olmadığını” söyledi.

İlgili Haber  Ripple'ın SEC'e Karşı Zaferinin Ardından CEO Brad Garlinghouse Konuşuyor: "Parti Zamanı!"

“En Büyük Kazananlardan Biri Kripto Para Borsaları”

Cochran ayrıca, kurumsal satışlar, tezgah üstü anlaşmalar ve doğrudan token satışı yoluyla yapılan fon artırımlarının menkul kıymet olarak kabul edilmesi ve halka açık emir defterlerinden geçmesi gerekmesi halinde daha fazla işlem hacmi ve likiditeden faydalanacakları için karardan büyük bir kazananın borsalar olduğuna dikkat çekti.

Bununla birlikte, kararın nihai olmadığını ve davanın duruşmaya ve temyize kadar gidebileceği konusunda uyarıda bulundu. Bunun “dava sonucu” değil, “büyük bir zafer ve iyi düşünülmüş” bir karar olduğunu söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları