coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaWSJ'ye Göre Binance 1.000 Çalışanını İşten Çıkardı!

WSJ’ye Göre Binance 1.000 Çalışanını İşten Çıkardı!

WSJ tarafından sağlanan bilgilere göre kripto para borsası Binance, 1.000 çalışanını işten çıkardığını bildirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, düzenleyici baskılar ve kripto piyasasındaki gerileme nedeniyle 1.000 çalışanını yani işgücünün yaklaşık %12.5’ini işten çıkardı.

Wall Street Journal Cuma günü konuyla ilgili bilgi sahibi bir kaynağa dayandırdığı haberinde, işten çıkarmalar öncesinde yaklaşık 8.000 olan Binance personelinin üçte birinden fazlasının işten çıkarmalardan etkilenebileceğini bildirdi.

Binance sözcüsü WSJ’ye işten çıkarmaları doğruladı ancak tam sayıyı belirtmedi.

Sözcü, “Bir sonraki büyük boğa döngüsüne hazırlanırken, çevik ve dinamik kalmamızı sağlamak için organizasyon genelinde yetenek yoğunluğuna odaklanmamız gerektiği açıkça ortaya çıktı” dedi.

İlgili Haber  Ripple, SEC Davası Kararı Sonrası İlk Açıklamasını Paylaştı: Zafer Konuşması Yaptı!

Ayrıca WSJ daha önce de Binance ile ilgili birçok iddia ortaya atmış ve bunlar asılsız çıkmıştı. Bu sebeple bu haberin de yanlış olma olasılığı bir hayli yüksek.

Binance, kara para aklamayı önleme ve tüketiciyi koruma kurallarına uyumu nedeniyle dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerin incelemesi altında.

Bununla birlikte dün yaşanan ve kripto para piyasasında sürpriz olarak karşılanan Ripple zaferinin ardından Bitcoin fiyatı 31.000 doların üstünde işlem görüyor.

Diğer taraftan davada önemli bir zafer elde eden XRP fiyatı ise dünkü seviyesi olan 0.90 doların altında, 0.74 dolarda seyrediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları