coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerEn Büyük Ripple Balinaları Yükseliş Sırasında XRP Sattı Mı? İşte Veriler

En Büyük Ripple Balinaları Yükseliş Sırasında XRP Sattı Mı? İşte Veriler

Ripple fiyatında yaşanan son yükselişin ardından XRP'nin en büyük balinalarının bakiyelerinde son durum ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

SEC ile Ripple arasındaki davada yargıç Torres’in Ripple lehine olarak nitelendirilen son kararının ardından XRP fiyatı yaklaşık olarak %90 değer kazanmıştı.

Ancak, tüm XRP altcoin sahipleri kârlarını nakde çevirmiyor. Binance Smart Chain (BSC) verilerine göre, en büyük XRP balinalarından bazıları varlıklarının hiçbirini satmazken, diğerleri yalnızca küçük bir kısmını sattı.

LookOnChain, BSC’de toplu olarak 32 milyondan fazla XRP tutan ve mevcut fiyata göre yaklaşık 22 milyon dolar değerinde varlığa sahip ilk dört XRP balinasını analiz etti. İşte profilleri:

  • Balina “0xf522”, 25 milyon XRP ile BSC’deki en büyük XRP sahibi. Bu balina, XRP’lerinin tamamını 22 Nisan ve 24 Kasım 2022 tarihleri arasında Binance’ten ortalama 0.43 dolar alış fiyatıyla satın aldı. Bu balina yalnızca BSC üzerinde merkeziyetsiz bir borsa olan PancakeSwap üzerinde likidite temin etti ve henüz hiç XRP satmadı.
  • Balina “0x513d”, 4.6 milyon XRP ile BSC’deki en büyük ikinci XRP sahibi. Bu balina, “0xa1c3” adresi aracılığıyla Binance’ten 10 milyon XRP satın aldı ve ortalama alış fiyatı 0.45 dolar oldu. Ancak, bu balina fiyatın hızla yükselmesinin ardından, muhtemelen biraz kar elde etmek için 5.4 milyon XRP’yi Binance’e geri yatırdı.
İlgili Haber  JPMorgan, Ripple-SEC Davasında Çıkan Son Kararı Yorumladı: "Coinbase Davasına Olumlu Yansıyabilir"
  • Balina “0x8456”, 1.4 milyon XRP ile BSC’deki üçüncü en büyük XRP sahibi. Bu balina, XRP’lerinin tamamını 13 Aralık 2022 ve 15 Mayıs 2023 tarihlerinde Binance’ten ortalama 0.4 dolar fiyatla satın aldı. Söz konusu balina henüz hiç XRP satmadı.
  • Balina “0x8bf6”, 1,4 milyon XRP ile BSC’deki dördüncü en büyük XRP sahibi. Bu balina, XRP’lerinin tamamını 14 Aralık 2022’de Binance’ten 0.39 dolardan satın almıştır. Bu balina henüz hiç XRP satmadı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları