coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance’den Üç Altcoin İçin TRY Paritesi Duyurusu Geldi!

Bitcoin Borsası Binance’den Üç Altcoin İçin TRY Paritesi Duyurusu Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, üçü TRY paritesi olmak üzere beş yeni altcoin paritesi listelediğini duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, platformuna beş yeni işlem çiftinin eklendiğini duyurdu.

Binance Beş Yeni Altcoin Paritesini Listeleyecek

Borsa, aşağıdaki çiftler için ticareti açacak: ACA/TRY, AVAX/TUSD, COMP/TUSD, COMP/TRY ve XEC/TRY. İşlemlerin 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 11:00’de başlaması planlanıyor.

Yeni listelenen çiftlerden üçü itibari para birimi olan Türk Lirasını (TRY) içeriyor ve başka herhangi bir dijital varlığı temsil etmiyor.

Fiat alım satım çiftlerinin bu şekilde dahil edilmesi, kullanıcıların Türk Lirası karşısında doğrudan kripto para alım satımı yapabilmesine olanak tanıyarak Türkiye’deki yatırımcılar için daha fazla seçenek ve esneklik sağlıyor.

Buna ek olarak Binance, AVAX/TUSD ve COMP/TUSD çiftleriyle ilgilenen kullanıcılar için bir promosyon sunuyor.

İlgili Haber  Dev Yatırım Şirketi, Kilit Açılışı Sonrası Teslim Aldığı Bu Altcoinden Büyük Miktarı Borsalara Taşıyor!

Bir sonraki duyuruya kadar geçerli olacak promosyon dönemi boyunca, tüm kullanıcılar bu çiftlerde alım satım yaparken sıfır maker ücretinden yararlanabilecek.

Sıfır maker ücretleri, bu belirli çiftlerde daha fazla alım satım faaliyetini ve likiditeyi teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bu yeni alım satım çiftlerinin kullanıma sunulması, Binance’in sunduğu hizmetleri genişletme ve küresel kullanıcı tabanının çeşitli ihtiyaçlarını karşılama yönündeki devam eden çabalarını yansıtıyor.

Binance, daha fazla fiat alım satım çifti ekleyerek Türkiye’deki kullanıcıların kripto paralara daha kolay erişimini sağlamayı ve platformundaki genel alım satım deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları