coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance Vadeli İşlemler, 20x Kaldıraç ile Yeni Bir Altcoini Listeledi!

Binance Vadeli İşlemler, 20x Kaldıraç ile Yeni Bir Altcoini Listeledi!

Kripto para borsası Binance, yeni bir altcoinin vadeli işlemlerde listeleneceğini yaptığı duyurusunda paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Önde gelen kripto para borsası Binance, 20x’e kadar kaldıraçla USDⓈ-M WLD sürekli sözleşmesinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bugün Binance spot işlemlerde listelenen Worldcoin (WLD), 5 dolara kadar yükselse de şu an 2.5 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Listeleme 24 Temmuz 2023 tarihinde saat 15:00’te (12:00 UTC) yayına girecek.

WLD, Binance Marjin İşlemlerde Listelenecek

USDⓈ-M WLD sürekli sözleşmesi, yatırımcıların 20 kata kadar kaldıraçtan yararlanmalarını sağlayarak potansiyel kârlarını artırmalarına ve piyasa hareketlerine maruz kalmalarına olanak tanıyacak.

Yatırımcılar, piyasa görünümlerine bağlı olarak WLDUSDT sözleşmesinde hem uzun hem de kısa pozisyonlara girme esnekliğine sahip olacaklar.

Sözleşme hakkında tik boyutu, maksimum kaldıraç, başlangıç teminatı ve sürdürme teminatı gereklilikleri gibi detaylar Binance tarafından sağlanan tabloda bulunabilir.

Bu özelliklerin piyasa riski koşullarına göre ayarlamalara tabi olabileceğini belirtmek gerekir.

İlgili Haber  Dev Balina, Ethereum Satıp Bu Altcoinden Yüklü Bir Miktarı Zulasına Ekledi

WLDUSDT sürekli kontratının en önemli özelliklerinden biri, kullanıcıların kontrata birden fazla marjin varlığı kullanarak alım satım yapmasına olanak tanıyan Çoklu Varlık Modudur.

Bu, yatırımcıların WLDUSDT sözleşmesiyle alım satım yaparken BTC gibi varlıkları teminat olarak kullanabileceği ve alım satım stratejilerinde daha fazla esneklik ve çeşitlilik sunabileceği anlamına gelir.

Tüm Binance ürünlerinde olduğu gibi WLDUSDT sürekli kontratı da Binance Kullanım Koşulları ve Binance Vadeli İşlemler Hizmet Sözleşmesi’nde belirtilen koşullara tabi olacaktır.

Yatırımcılara, platformun kural ve düzenlemelerine uyum sağlamak için bu sözleşmeleri incelemeleri tavsiye edilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları