coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizKripto Analisti "Bitcoin'de Son Boğa Yaşanacak, Sonra Düşüş Var" Dedi, Tarih Verdi!

Kripto Analisti “Bitcoin’de Son Boğa Yaşanacak, Sonra Düşüş Var” Dedi, Tarih Verdi!

Kripto para analisti RamenPanda, yaptığı açıklamasında sonraki boğanın son Bitcoin boğası olacağını iddia etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Deneyimli bir kripto para analisti olan RamenPanda, Twitter’da 2024’te BTC spot borsa yatırım fonunun (ETF) onaylanması ve Bitcoin’in halving (yarılanma) olayının etkisiyle son bir Bitcoin boğa piyasası olacağına dair cesur bir iddiada bulundu.

Ayrıca ralliden sonra kripto alanından çıkma niyetini açıkladı ve düşüş eğilimi için çeşitli nedenler gösterdi.

RamenPanda, hala kriptoda olmasının tek nedeni olarak, Mart 2024’te spot ETF onayı ve Mayıs 2024’te Bitcoin’in halving kombinasyonunun yatırımcıların zengin olmasını sağlayacak güçlü bir yükseliş gücü yaşatacağına inanmasını gösterdi.

Ralliden sonra kripto para piyasasından çıkacağını çünkü 2022-2023 ayı piyasasının %80’ine hakim olan sonsuz yatay gidişten yorulduğunu ve bıktığını söyledi.

“Bitcoin Spot ETF, Uzun Vadede BTC Fiyatında Aşağı Yönlü Baskı Yaşatacak”

Ayrıca, spot ETF’nin fiyat baskılayıcı olarak hareket edeceğini ve Bitcoin’i ABD hisse senetlerine kıyasla daha aşağı bir varlık haline getireceğini savunarak, 2024’ten sonra Bitcoin’in geleceği hakkındaki karamsarlığını dile getirdi.

RamenPanda, ETF’nin Bitcoin’i daha erişilebilir ve likit hale getireceğini, ancak aynı zamanda kurumsal yatırımcılar tarafından manipülasyon ve baskıya karşı daha savunmasız olacağını açıkladı.

İlgili Haber  Dört Büyük Akıllı Balina Büyük Miktarda Kripto Para Alım Satımı Yaptı: İşte İşlemleri

ETF’nin Bitcoin’i, uzun bir güven geçmişine sahip nadir ve sağlam bir varlık olan, ancak sağlam temellerine rağmen 2020-2021’de neredeyse hiç yükselmeyen altın gibi davranmasını sağlayacağını söyledi. Her varlığın yükseldiği boğa döneminde altının yükselmemesini, yatırımcıların altına sahip olmadan veya depolamadan altın ticareti yapmalarına olanak tanıyan altın ETF’lerinin varlığına bağladı.

Analist ayrıca, kripto paraların teknolojik atılımlar ve yapay zeka nedeniyle sert bir yükseliş gösteren ABD hisse senetlerini yakalayamadığından şikayet etti. Kriptonun, hükümetin sorumsuzca para bastığı dönemlerde geleneksel finanstan yayılan likiditeden faydalandığını, ancak para daha pahalı hale geldiği için artık durumun böyle olmadığını söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

4 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

4 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Satoshi

Bunun bir balon olduğundan mı söz ediyor ? Bunlar geleceğin teknolojik altyapısı. Ve henüz bu daha başlangıç. Daha hiçbir şey görmediniz. Dijital çağa adım atıyoruz. Elinizde ne varsa toplayın. Yoksa elinizde olan tek şey büyük bir pişmanlık hissi. Size sadece tek birşey söyleyeceğim. Tüm hisse senetleri token olacak…

Murat

4senedir düşüyor hiç çıktığı yok nezaman oldu boğa da düşecek yalancı sahtekar Ka… Co…

Mucit

Keşke sadece ceiptoların çökeceğini düşünseydim…Bu sezon 3 ay önce gene burada yazdığım gibi bu son sezonum olacak.Artık toprağın ve suyun değerli olacağı döneme girdik.Buna hazırlanmış herkesin yaşayacağı dönem gibi hissediyorum.

Anonim

tespit dogru ancak eksik. bu piyasa dinamikleri sabit parametrelere bagli degil. onumuzdeki 2 yil icinde parametreler degisecek….

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları