coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinAvalanche'dan 50 Milyon Dolarlık Teşvik!

Avalanche’dan 50 Milyon Dolarlık Teşvik!

Avalanche Vakfı, Avalanche blok zincirinde tokenize edilen varlıkları satın almak için 50 milyon dolarlık teşvik programı oluşturdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

The Block’un haberine göre Avalanche Vakfı, Avalanche blok zincirinde tokenize edilen varlıkları satın almak için 50 milyon dolarlık teşvik programı oluşturdu.

“Avalanche Vista” olarak adlandırılan 50 milyon dolarlık teşvik programı öz sermaye, kredi, emlak ve emtialar dahil olmak üzere tüm varlıkları değerlendirecek.

Ava Labs başkanı John Wu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Varlık tokenizasyonu sadece sermaye piyasalarının geleceği değil, bugünün kritik bir itici gücüdür.

Zincir üzerinde inşa eden kurumlardaki ivme şaşırtıcıydı ve Avalanche Foundations bu girişimle ileriye doğru büyük bir adım atıyor.

“50 milyon dolarlık alım programı Avalanche Vakfı’nın, Avalanche’ın yeni mutabakat mekanizması, benzersiz Alt ağ mimarisi ve teknik inovasyonunun kullanımıyla daha erişilebilir, verimli ve uygun maliyetli bir finansal sistemi ileriye götürme taahhüdünü yansıtıyor.”

Haber AVAX‘ın fiyatına %3 oranında bir artış getirdi ancak bu yükseliş kalıcı olmadı. AVAX yazım esnasında 13,25 dolardan işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları