coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizÜnlü CEO'dan Bitcoin İçin 100 Bin ve 300 Bin Dolarlık Tahmin! İşte...

Ünlü CEO’dan Bitcoin İçin 100 Bin ve 300 Bin Dolarlık Tahmin! İşte Verdiği Tarihler!

Morgan Creek Capital Manangement'in kurucusu ve CEO'su Mark Yusko, Bitcoin için fiyat tahminini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yatay seyrine devam eden Bitcoin’de fiyatın ne yönde hareket edeceği belirsizliğini korurken Bitcoin destekçilerinden biri olan Morgan Creek Capital Manangement’in kurucusu ve CEO’su Mark Yusko BTC tahmininde bulundu.

Coindesk’e konuşan Mark Yusko, lider kripto para BTC için uzun vadeli tahmini açıkladı ve 2028’de 300.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Bitcoin ile altını kıyaslayarak başlayan ünlü CEO, altının taşınabilir veya bölünebilir olmadığını ancak altına kıyasla BTC’nin bölünebilir ve taşınabilir olduğunu belirtti.

“Bitcoin altının her iki sorununu da çözüyor ve altına eşit derecede kıt.

Ayrıca bence Bitcoin de altının piyasa değerini eninde sonunda yakalayacak.

Bu noktada altının parasal değeri yaklaşık 6 trilyon ve BTC altının piyasa değerini yakalayabilir ve altının yerini alabilir.

6 trilyon doların parasal karşılığı BTC’nin şimdiki değerinden yaklaşık 10 kat daha fazla, bu da bize BTC’nin yaklaşık 300 bin dolarlık bir fiyata ulaşabileceğinin ipucunu veriyor.”

2024 yılındaki BTC yarılanmasına da değinen Mark Yusko, 2028 yılındaki diğer halvinge kadar fiyatın 300.000 dolara ulaşılabileceğini belirtti.

Bu noktada BTC’nin halvinge dayalı tarihsel verilerini inceleyen Yusko, “Her Bitcoin yarılanmasında bir sıfır ekledik ve önümüzdeki Nisan’a kadar 100.000 dolara çıkabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Bitcoin yazım esnasında 29,273 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları