coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDev Şirketler Bitcoin'den Sonra Şimdi de Ethereum'a Yöneldi! ETH Fiyatına Etki Edecek...

Dev Şirketler Bitcoin’den Sonra Şimdi de Ethereum’a Yöneldi! ETH Fiyatına Etki Edecek Mi?

Bloomberg analisti James Seyffart, SEC'in onayına sunulan altı farklı Ethereum vadeli işlem ETF'i olduğunu söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock‘un öncülüğünde pek çok finans şirketi Haziran ayı ortasında spot Bitcoin ETF başvurusunda bulundu.

Spot Bitcoin ETF başvuruları piyasaya güçlü bir iyimserlik getirirken BTC ve altcoinlerde yükselişler yaşandı.

Şimdi ise bazı şirketler spot ETF’ten sonra Ethereum vadeli ETF‘i için başvuruda bulunuyor.

Bloomberg analisti James Seyffart, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda SEC’in onayına sunulan altı farklı Ethereum vadeli işlem ETF’i olduğunu söyledi.

Bu noktada Volatility Shares, Bitwise, Roundhill, VanEck, Proshares ve Grayscale dahil olmak üzere altı şirket, Ethereum vadeli ETF’leri için SEC’e başvurdu.

ETH vadeli ETF’i çin Volatility Shares 28 Temmuz’da başvuruda bulunurken Grayscale dahil beş şirket ise 1 Ağustos’ta başvurdu.

Ethereum vadeli ETF başvurularında ilk karar tarihi 11 Ekim’de Volatility Shares için verilirken; Bitwise, Roundhill, VanEck ve Proshares başvuruları için ilk karar tarihi 16 Ekim olarak verildi.

Yapılan Ethereum ETF başvurularına rağmen ETH fiyatı spot Bitcoin ETF başvurularındaki gibi hareket etmedi.

Dün yaşadığı geri çekilmeyi telafi eden ETH son 24 saat içerisinde sadece %1,2 oranında yükseldi ve 1,855 dolar seviyesinde bulunuyor.

ETH, spot Bitcoin ETF başvurularının ateşlediği Haziran ortasında yaşanan rallide 2.000 doların üzerine çıktıktan sonra pek hareketlilik göstermedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları