coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinMatrixport, Korku ve Açgözlülük Endeksindeki Önemli Değişimi Açıkladı!

Matrixport, Korku ve Açgözlülük Endeksindeki Önemli Değişimi Açıkladı!

Kripto para hizmetleri sağlayıcısı olan Matrixport, Korku ve Açgözlülük Endeksi aracılığıyla Bitcoin (BTC) piyasası için tahmin açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Önde gelen bir kripto para hizmetleri sağlayıcısı olan Matrixport, trendlerdeki değişimleri doğru bir şekilde tahmin etmesiyle ün kazanan tescilli Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi aracılığıyla Bitcoin (BTC) piyasası için olumlu bir tahmin açıkladı.

Matrixport’un Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi Potansiyel Yükselişe İşaret Ediyor

Endeksin son hareketi, Bitcoin için potansiyel bir boğa dirilişine işaret ediyor olabilir.

Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, piyasa psikolojisini ölçerek yatırımcı duyarlılığının bir barometresi olarak hizmet vermektedir.

90’ı aşan okumalar aşırı açgözlülük ya da aşırı iyimserliğe işaret ederken, 10’un altındaki rakamlar aşırı korku ya da kötümserliğe işaret eder.

Bu göstergeler, aşırı iyimserlik dönemlerinde piyasanın zirve yaptığı ve korku dönemlerinde de piyasanın dip yaptığını ifade edebilir.

Son veriler Matrixport’un endeksinin %30’dan %60’a tırmandığını ve Temmuz ayında %90’ın üzerine çıktıktan sonra yaşadığı düşüşten toparlandığını gösteriyor.

İlgili Haber  Bitcoin İçin 100.000 Dolar Fiyat Seviyesi Gerçekçi Mi? Analist Keşfettiği Yeni Metrikle Yanıtladı

Bu yükseliş eğilimi, Matrixport Araştırma ve Strateji Başkanı Markus Thielen tarafından desteklenen bir görüş olan duyarlılıkta bir değişime işaret ediyor.

Thielen, endeksin günlük sinyalinin yukarı yönlü baskı öngördüğünü ve taktiksel yükselişi tasvir ettiğini belirtti. Ayrıca, dört haftalık bir konsolidasyon döneminin ardından, göstergenin Bitcoin fiyatlarında potansiyel bir yükseliş trendini desteklediğini belirtti.

Endeksin ve 21 günlük basit hareketli ortalamasının (SMA) tarihsel incelemesi, endeksteki tepe ve dip noktaların Bitcoin fiyatındaki yükseliş ve düşüş dönüşleriyle çakıştığı bir model ortaya koyuyor.

Özet olarak Matrixport, kendi analizi ve tarihsel verileri incelediğinde BTC’de önümüzdeki süreçte yukarı yönlü bir hareket bekliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları