coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriSponsorluEthereum 2 Bin Dolar Direncini Aşacak mı? Pepe iyileşir mi? Bu Altcoin...

Ethereum 2 Bin Dolar Direncini Aşacak mı? Pepe iyileşir mi? Bu Altcoin Kangamoon Meme’leri ve Oyna-2-Kazan’ı Geri Getiriyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button
Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com bu yazıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Ethereum (ETH) kripto para birimi yükseliş yönünde ilerliyor ve analistler, 2023’ün 4. çeyreğinin bitiminden önce yeni zirvelere ulaşmak için yakında 2.000 dolarlık direnç noktasının üzerine çıkabileceğini öngörüyor.

Ancak Pepe (PEPE) kripto para birimi düşüşte; bazıları bunu dalgaya katılmak için bir fırsat olarak görüyor. Ayrıca Kangamoon (KANG), oyuncuların P2E modelini algılama biçimini tamamen değiştiriyor ve harcadıkları zaman karşılığında onları daha fazla ödüllendiriyor.

Özet

  • Ethereum yıl sonuna kadar 2.335,71 dolara yükselebilir
  • Pepe’nin yıl sonuna kadar 0,00000149 dolara ulaşması bekleniyor
  • Kangamoon büyük borsalarda listelendiğinde 35 kat artabilir

Kangamoon (KANG) Ön Satışını Kaçırmayın – Yerinizi Ayırın!

Ethereum (ETH) Yakında 2.000 Doların Üzerine Çıkacak

Dünyanın en büyük akıllı sözleşme özellikli Katman-1 blok zincirine güç veren kripto para Ethereum (ETH), değişen pazarın ortasında yükselişe geçiyor.

Kripto para piyasaları, FTX’in 3,4 milyar dolarlık dijital varlık satma planını çevreleyen bilgilerin hafta başında hissiyatı baskılamasından bu yana geniş bir toparlanma gördü. Ethereum ücretlerinin son dönemde stabil hale gelmesi, ağı çok daha çekici hale getirdi ve mevcut direnç seviyelerini aşarsa yeni zirvelere ulaşabilir.

Geçen hafta Ethereum 1.540,63 ila 1.636,41 dolar arasında işlem gördü. Bu, ETH’nin yeni zirvelere ulaşmak için aşması gereken bir sonraki büyük fiyat engelinin 2.000 dolar olduğunu gösteriyor. Eğer gerçekleşirse Ethereum fiyat tahminine göre yıl sonuna kadar 2.335,71 dolara ulaşabilir.

Pepe (PEPE) Kripto Parası Düşüşte Ama Yakında İyileşebilir

Pepe (PEPE) kripto para birimi hızlı bir şekilde kitlesel olarak büyüyerek dikkat çekti. Ancak şu anda değerini korumakta zorlanıyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00000431 dolardan bu yana %85 düştü.

Üstelik Pepe kripto parası hala düşüş eğiliminde. Ancak Pepe’yi izleyen potansiyel yatırımcılar bunu pazara girme fırsatı olarak görebilirler. Ancak durum tespiti esastır. Pepe fiyatının önemli bir büyüme potansiyeli var.

Bu kripto geçen hafta 0,000000653383 ile 0,000000796828 dolar arasında işlem gördü. Pepe fiyat tahminine göre yıl sonuna kadar 0,00000149 dolara ulaşabilir.

Kangamoon (KANG) Ön Satışın Tamamlanmasıyla 22 Kat Büyüme Tahmin Ediyor

Ancak Ethereum toparlanırken ve Pepe daha da düşüş yaşarken dikkatler Kangamoon olarak bilinen daha yeni bir projeye çevrildi. Yaklaşan bu P2E meme parası, oyuncuların sanal dünyayla etkileşiminde devrim yaşatıyor. Geleneksel meme parası ve topluluk oluşturma teşviklerinin yanı sıra, her oyuncu oyun süresinden para kazanabilir.

Kangamoon projesi, oyuncuların turnuvalar ve boks maçları sırasında diğer kangurularla savaşabilecekleri benzersiz bir sanal dünya sunacak. Karakterlerini daha fazla geliştirdikçe becerilerini geliştirebilirler ve kazandıklarında ödüllendirilebilirler.

Ödüller arasında sanal para birimi ve nadir oyun içi öğeler yer alıyor. Ayrıca görevleri tamamlayabilirler ve toplanan değerli eşyalar resmi pazar yerinde satılabilir.

Üstelik alım ve satıma uygulanan %0 vergi, ekosistemdeki likiditeyi teşvik ediyor. KANG tokenı bugün yalnızca 0,005 dolar değerinde. Ancak Kangamoon sektörde lider bir proje ve baskın bir platform haline geldikçe, ön satış tamamlandığında 35 kat artabilir ve büyük borsa listelerine girebilir.

Kangamoon (KANG) Ön Satışının Heyecan Verici Fırsatlarını Bugün Keşfedin!

Web sitesi: https://Kangamoon.com/

Telegram Topluluğumuza Katılın: https://t.me/Kangamoonofficial


Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları