coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriSponsorluKriptolar Yol Ayrımında: 10 Kat Kazanç için Dogecoin (DOGE), Polkadot (DOT) Veya...

Kriptolar Yol Ayrımında: 10 Kat Kazanç için Dogecoin (DOGE), Polkadot (DOT) Veya VC Spectra (SPCT) mı?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button
Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com bu yazıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Kripto para biriminin geniş dünyasında üç önemli oyuncu dikkat çekiyor: Dogecoin (DOGE), Polkadot (DOT) ve VC Spectra (SPCT). Dogecoin’in son dönemdeki toparlanması, Polkadot’un (DOT) yaklaşan USDC entegrasyonu ve VC Spectra’nın (SPCT) etkileyici satış öncesi performansı, potansiyel kazançlara zemin hazırlıyor.

Peki hangi yol imrenilen 10x geri dönüşe yol açacak? Olasılıkları ortaya çıkarmak için bu kripto yarışmacılarının ayrıntılarına bakalım.

>ŞİMDİ SPCT TOKENLARI SATIN ALIN<

FTX’in Tasfiye Endişeleri Hafifledi ve Fiyatlar Yükseldi, Peki Dogecoin’in Son Durumu Ne?

13 Eylül 2023’te iflas eden kripto borsası FTX, Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere 3,4 milyar dolarlık kripto para birimini tasfiye etmek için harekete geçti. Bu durum, ilk on kripto para biriminden biri olan Dogecoin’in (DOGE) tasfiye edilebileceği yönünde piyasa spekülasyonlarına yol açtı. Ancak tasfiyenin sınırlı bir şekilde yapılacak olması piyasadaki riskleri en aza indirdi.

Haberlerden bu yana Dogecoin, 13 Eylül ile 16 Eylül arasında 0,060 $’dan 0,062 $’a yükselmesiyle olumlu bir ivme gösterdi. Bu, Dogecoin (DOGE) fiyatında %3,33’lük bir artışa işaret ediyor.

FTX risklerinin bir nebze olsun son bulması DOGE ekosistemine olumlu bir hava getirdi. Uzmanların DOGE tahminine göre piyasa iyi giderse fiyat Ekim ayında 0,07 $’a ulaşabilir.

Eylül, Polkadot Fiyatı Düşerken USDC Entegrasyonunu Memnuniyetle Karşılıyor

En iyi kripto paralardan biri olan Polkadot (DOT), USDC’yi ekosistemine entegre etmeye hazırlanırken dönüştürücü bir Eylül ayına hazırlanıyor. Bu, 24 Ağustos 2023’te Polkadot’un (DOT) X hesabındaki resmi bir gönderi aracılığıyla kamuoyuna duyuruldu.

USDC bu ay Polkadot’ta (DOT) faaliyete geçerek erişimini diğer beş blockchain ekosistemine genişletecek. USDC’nin Polkadot’a (DOT) entegrasyonu zincirler arası işlemleri kolaylaştıracak.

Entegrasyona rağmen Polkadot’un (DOT) fiyatı 24 Ağustos ile 15 Eylül 2023 arasında düştü. Polkadot fiyatı bu zaman diliminde 4,497 dolardan 4,171 dolara düştü ve %6,89 dolarlık bir düşüşe işaret etti.

Piyasa analistleri, USDC entegrasyonunun Polkadot fiyatının Ekim 2023’e kadar DOT tokenı başına 4,5 dolara yükseleceğini öngörüyor.

Yatırımcılar, VC Spectra’nın Ön Satışına Devam Etmesiyle 10 Kat Yatırım Getirisi Bekliyor

VC Spectra (SPCT), yatırımcılara yeni ICO’lara ve blockchain girişimlerine yatırım yapma fırsatı sunan merkezi olmayan bir hedge fonudur. VC Spectra (SPCT), kârlı yatırım girişimlerini seçmek, yatırım yapmak ve denetlemek için yapay zekayı kullanıyor ve böylece yatırımcılarına getiri sağlıyor.

VC Spectra (SPCT), yatırımcılarına ve sahiplerine düzenli temettüler ve geri alımlar sunarak platformun kazançlarından kar elde etmelerine olanak tanıyor. Ek olarak yatırımcılara yerel tokeni SPCT’nin artan değerinden yararlanma şansı da sunuyor.

Şu anda halka açık ön satışının 3. Aşamasında, VC Spectra (SPCT) 1. Aşamadaki 0,008 $’lık başlangıç fiyatından %312,5 artışla 0,033 $’dan satış yapıyor. VC Spectra (SPCT) bu seviyeye doğru ilerlerken herhangi bir zamanda durmuyor. Halka açık ön satışının 4. aşaması.

Ayrıca piyasa tahminleri, VC Spectra’nın halka açık ön satışının sonunda, VC Spectra’nın yatırımcılara 0,08 $’lık bir fiyat artışıyla mevcut fiyatından %142,42 oranında kazanç sağlayacağını ortaya koyuyor.

Bu aynı zamanda 1. Aşamadaki 0,008 $ başlangıç fiyatından 10 kat daha yüksek bir getiri anlamına gelecektir. Bu, VC Spectra’yı şu anda yatırım yapılabilecek en iyi kripto para birimi haline getiriyor!

VC Spectra (SPCT) ve ön satışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin:
Ön Satış Satın Alın: https://invest.vcspectra.io/login
Web sitesi: https://vcspectra.io
Telgraf: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları